Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok félnek a pisztolytól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok félnek a pisztolytól, önvédelmi fegyvertől egy férfin?

Figyelt kérdés

Egyszer tizenévesen ki akart rabolni egy cgyerek késsel, de csak az mentett meg hogy volt a kabátzsebemben egy paprika spray tök veletlenül amit régen ajándékba kaptam. Azóta pár gázspray mindig van nálam és sokszor gumilövedekés pisztoly is rejtve viselve, amit senki nem láthat. (Van rendőrségi engedélyem is magamnál hordani)

Azt hogy van pisztolyom sokszor csak több randi után mondom el (vagy miután már lefeküdtünk), de a gázspray-ről vagy hogy ki akartak rabolni, nem nagy dolog beszélni, mert egy élet alatt mindenkinek voltak ilyen tapasztalatai.

Na de van nő, aki már attól csúnyán néz hogy fegyverem van. Nem mindegyik, mert volt barátnőm akivel néha el is jártunk lövöldözni. A legtöbben elfogadják,ha nem is érdekli őket. De sok ember van aki úgy látom kb azt tartaná a legjobbnak, hogyha ki akarnak rabolni, hogy még én adjam a vazelint a rablónak, hogy könnyebb legyen.

Te hogy állsz hozzá ehhez? Mik a saját tapasztalataid? (Nem csak az őnvédelemben, hanem ismerkedésnél is. Nemtől függetlenül érdekel minden válasz.)

2017. jún. 16. 13:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
5%
Üdvözöllek kedves barátom! Engem is többször meg akartak verni, késelni, stb. Azóta mindig van nálam spray. Egyszer úgy akart kirabolni két indián, hogy otthon voltam! Mivel szeretem a fegyvereket, tartottam otthon párat. Kézbe kaptam egy 8 kilós buzogányt, és közöltem az irokézekkel, hogy egy csapásra zúzom szét mindkettőjük fejét. Elmentek:)Ujjlenyomat alapján rendőrség elfogta őket.:)A hozzáállásomért megdícsértek. Régóta megvan a sörétes, golyós, maroklőfegyver vizsgám. Erősen gondolkodok a tartási engedély kiváltásán, illetve egy célszerszám megvásárlásán. Cseppet sem érdekel, hogy ki mit gondol erről. A lányok véleménye meg különösen nem. 42/F
2017. jún. 16. 13:13
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Olyan helyre költöznék és olyan életformát alakítanék ki, hogy ne legyen napi szinten fegyverre szükségem. Nem a fegyver miatt nem lennék ilyen férfival, hanem azért, mert nem képes biztonságos életet teremteni. Elmúltam 30 és még sosem akart senki bántani. Nem csak mázlim volt. Nem keresem a bajt.
2017. jún. 16. 13:30
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem keresi a bajt.

Azt nem kell keresni. Betörnek hozzád akkor is, ha a Rózsadombon laksz és nem a nyóckerbe. Megtámadhatnak akkor is, ha nem cigányozol hitlerbajusszal.

Amerikában és Svájcban senki nem csinál a fegyvertartásból nagy ügyet. Olyan csúzlik vannak nekik otthon meg a kesztyűtartóban, hogy nálunk a rendőrnek meg a katonának nincs olyan. De tényleg.

Itt nincsenek hozzászokva az emberek a fegyverhez, így félnek és tartanak is tőle. Sokak még látni sem láttak fegyvert. Persze, hogy tartanak a fegyvertől a nők. Nálunk az van a köztudatban, hogy ha fegyver kerül szóba akkor csakis elmebeteg rablógyilkosról lehet szó. Ha van egy bicskád akkor meg tuti hogy késes cigány vagy. Biztol bele akarod bökni valakibe.

2017. jún. 16. 13:41
 4/15 anonim ***** válasza:

" mert nem képes biztonságos életet teremteni."

???

Sajnos az országban alig-alig van olyan település ahol ne lenne cigányveszély. És egyre kevesebb lesz, lassan beavászkodnak oda is ahol eddig nem voltak. Engem is támadtak már meg, fényes nappal az utcán. Szrencsére kés nélkül és egy fejjel alacsonyabbak voltak és nem tudtak túl nagyot ütni, így "tankként" haladtam tovább és egy idő után lemaradtak. De félelmetes volt, azóta sajnos osztom #1 véleményét.

2017. jún. 16. 13:45
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez nem más, mint a társadalom önvédelmi jogának elvétele. Siralmas. Eljutunk oda, hogy lassan ha rádmutat a bűnöző jobb is ha mindened átadod. Ha visszatámadsz irány a börtön (a bünöző ismerősei azonnal mellette fognak tanúskodni, különösen ha romák, ez esetben úgy lesz beállítva, hogy te mint "náci" rasszista támadást követtél el a derék templomi kórista ellen...) ahol a bűnöző barátai, rokonai várnak.

Rendőri segítség, meg 50-50%. Ha épp kifogod akkor jól jársz, ha pedig épp nem akkor még rosszabb helyzeted lesz. Persze ez városfüggű.

2017. jún. 16. 13:49
 6/15 anonim ***** válasza:
63%

5-ös. Meg lehet ezt köszönni az EU-nak és az általa hozott jogi normatíváknak.

Bűnözőt jobban védik mint az áldozatot.

Meg is van az eredménye, heti szinten terrortámadások és egyebek. Mindről kiderül, hogy benne volt a hatóságok látókörében. Nálunk a gyilkos cigányok is benne vannak régen. Csak védik a jogaikat.

2017. jún. 16. 14:20
 7/15 anonim ***** válasza:
En megmondom oszinten megijednek. A fene tudja mikor kattansz be es forditod ellenem a fegyvereidet. Barkivel elofordulhat, hogy elveszti a jozan eszet. En felnek.
2017. jún. 16. 14:57
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem attól kell félni, aki szabályosan levizsgázott egy fegyverre, és azt csak önvédelem esetén akarja használni, hanem aki vizsga, lőgyakorlat, és gátlások nélkül hordja a Mercedes ülése alatt.

Még annyi, hogy azok az áldozatok, akik a híradóba kerülnek, ők sem keresték a bajt.

2017. jún. 16. 15:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Én nem félnék, bátyámnak is van fegyvere, megszoktam. Ha valakiben amúgy tudok bízni akkor nem fosok be pusztán attól hogy ilyesmit tart. Ha meg alapból bolond akkor fegyver nélkül is kerülöm.
2017. jún. 16. 15:10
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

Negatív képzettársítás van a fegyverhez. Itt is írják, hogy félnek, hogy bekattansz él lelövöd stb.

Bekattanni bárki betud, lőfegyver nélkül is. Ott a konyhakés, vascső, féltégla vagy a puszta keze az embernek. De ezektől nem félnek, mert megszokott tárgyak. És nem is attól félnek, hogy bekattanhatsz, mert akkor pisztoly nélkül is félnének, hogy bekattansz és agyonvered. A fegyverhez kötött képzelet a félelem forrása.

Fegyvered van akkor elborulhat az elméd, ha egy harminc centis borotvaéles 80 ezer forintos japán konyhakésed van a fiókban akkor nem gondolnak arra, hogy elszállhat az agyad. Pedig ugyan úgy benne van a pakliban...

2017. jún. 16. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!