Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket mennyire zavarna ha a srác akivel ismerkedtek elég szűkszavú?
Nagyon. Ha még társaságba oké...de kettőnk között ne legyen
Szeretek beszélni, szeretek élni, eszmét cserélni....imádom a mély beszélgetéseket.
De ha X idő után kis nyúlbéla, felejtős.
Nem járnék vele, és még haverok se lennénk igazából.
Ne kelljen már négyszemközt is harapófogóval kihúzni belőle a szavakat!
Semmi oka nem lenne félni tőlem.
Az eddigi 4 válasz kimondott mindent, amit én is gondolok
21/L
azzal nincs semmi baj,ha nehezebben oldódsz fel
nem vagyunk egyformák
de igen is legyél határozott,nyisd ki a szád és mond ki szépen a véleményed ,sokkal könnyebb neked is , a lelkednek
mindenki szeret jókat beszélgetni,csak kell hozzá egy olyan partner is akivel lehet
én elég nagy dumás vagyok,de vannak embertípusok akikkel nagyon nehéz szót váltani ,szóval tényleg mindenki más
de ahhoz ,hogy talpraesett legyél a mai világban kell az,hogy tudj beszélgetni szerintem
Nem akarok senkit megsérten, de ha valaki sokat beszél annak mi az édes isten köze van a magabiztossághoz, vezetőképességhez vagy a férfiassághoz? Mert semmi az ég világon.
A másik meg, ez a duma, hogy a mély gondolatok meg stb. kérlek. Megnézem mikor beszélsz 10 másodpercnél tovább mély gondolatokról.
Én ismerek néhány embert aki sokat dumál és a következők a tapasztalataim: 1; A lányok beszélnek sokat. 2; Aki sokat pofázik az általában hazudik.
Van egy jó mondás: Néma gyereknek anyja sem érti szavát.
Hogy akarsz majd egy párkapcsolatban konfliktusokat megoldani, ha szűkszavú vagy? Vagy esetleg majd mindenre bólogatsz, hogy "igen, drágám", meg "igen, anyuka", miközben felőrlődsz, és teljesen elveszíted az önállóságodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!