Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rossz az, ha szűkszavú nagyon a srác?
Figyelt kérdés
Tud beszélgetni, de inkább kérdez, nem annyira beszél magáról. Volt már ilyen ismerkedésben részetek? Milyen volt?2015. ápr. 19. 22:21
1/9 anonim válasza:
Olyan leszel, mintha vallatnád a csajt.
2/9 A kérdező kommentje:
Ha egyszer kíváncsi vagyok rá... :D
2015. ápr. 19. 22:24
3/9 anonim válasza:
Nem baj, ha kíváncsi vagy rá, de mesélj te is magadról. :)
Ha csak kérdezgetsz, az ellenszenvet vált ki az emberekből.
4/9 anonim válasza:
Mivel nekem nem esik nehezemre beszélni (időnként mintha szómenésem lenne) engem nem hiszem hogy zavarna. Meg aztán... egy idő után általában szórabírok másokat is. Ilyen szempontból türelmes vagyok.
16/L
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem is valami ilyen típusú lány kéne azt hiszem, aki sokat beszél, én meg sokat hallgatok :D
2015. ápr. 19. 23:00
6/9 anonim válasza:
Szörnyű ha csak hallgat. Vagy ha nem akkor faggat mindenről, saját magáról meg semmit nem mesél. Az ilyeneket jobb elkerülni. Hallgatni egyedül is tud, ahhoz nem kell barátnő.
7/9 anonim válasza:
Vannak akik utálják ha faggatják őket. Én azt szoktam inkább alkalmazni, hogy mesélek dolgokról, hogy mi történt velem, mi a véleményem valamiről, aztán azt várom, hogy elmesélje ő is, hogy mit gondol a dologról. Mondjuk én ezért túl keveset kérdezek és inkább többet mesélek, ami valakiknek megint nem jó, mert úgy érzik, hogy nem érdeklődök eléggé, pedig igen, csak utálok faggatózni. Ha belemerülök a kérdezgetésbe, akkor meg tudok olyanokat kérdezni, hogy arra meg már nem akarnak válaszolni az emberek, mert túl mélyre mentem :D valahol megkell találni a középutat, de vannak akikkel könnyű és ezen nem kell erőlködni. Az ilyen embereket kell megtalálnod.
8/9 anonim válasza:
Ha tetszel a csajnak beszél ő majd helyetted is...
9/9 anonim válasza:
Szerintem, amit kérdezel -mert érdekel- azt azonnal mondd is el magadról.
Pl. Ha megkérdezed,hogy mi a kedvenc színe valaki másnak, előtte mondd meg,hogy neked melyik.
Így te adsz előbb, mint kérnél,kapnál.
Vagy pl. ha érdekel a véleménye egy könyvről, akkor kérdés előtt elmondod a saját véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!