Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen rossz véleménnyel vannak a nők a pasikről akkor miért nem adnak esélyt annak akivel jobb lenne?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__65476..
Ebben a kérdésben láthatóan elégedetlenek, de vajon pl velem miért nem kerülnek kapcsolatba jófej nők?
Először azt hittem velem van a baj, de megkértem idegeneket pl innen h mondjanak rólam véleményt, illetve elmentem 1-1 randira társkeresőről lányokkal.
És meglepetésemre nemcsak h jó véleménnyel voltak rólam hanem kifejezetten dicsértek, bókoltak nekem :O
Küldtem képet amire jókat mondtak, élőben megjegyezték, hogy milyen jófej vagyok, nagyon jól el lehet velem beszélgetni, viccelődni.
Viszont tény h kicsit nehezen ismerkedek, élőben sose megyek oda senkihez, még ha nagyon egyértelmű a szitu akkor se :/ Neten már jobban kezdeményezek és le is szervezek találkákat. Pár nap beszélgetés után már minden jól megy, de élőben sose merek kezdeni, még egyértelmű sikernél se. Többször előfordult már ilyenkor, h végül a lány unta meg és jött oda :D
Pedig annyira jó lenne sok lány barát, mert egyébként nagyon társaságkedvelő vagyok és ugye barátságból alakul ki a legjobb kapcsolat a végén. Akkor lehet igazán megismerni a másikat, az igazi oldaláról :P
Tehetünk mi róla h gyáva vagy?
na fárassz légyszíves... -_-
Senki sem tud majd mást mondani mint h szedd össze magad és szólítsd meg őket.
23N
Igen, suli lenne a legjobb, csak sajnos azoknak az időknek már vége :/ és ott is fiú suliba jártam szóval nem volt sok lány.
Munkahelyen szintén mérnök csapat, kevés lánnyal :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!