Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet látok bele mint kéne? Vagy lehet hogy ennyi volt?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel egy társkereső oldalon pár nappal ezelőtt,onnan átmentünk facebookra tovább beszélgetni,úgy érzem pozitív irányba haladtunk,de most jó ideje elérhető,nem îr.Én nem akarok ráírni nem akarom hogy azt higgye,hogy túl rámenős vagyok.
Nekem nagyon tetszik ami a külsőt illetti,lehetséges hogy már nem érdeklem?ennyi volt???
2017. jún. 2. 19:48
1/7 anonim válasza:
Ha te lány vagy akkor is írj rá nyugodtan, mert a fiúk többségét bátorítani kell ilyenkor. Az is lehet hogy tesztel és épp arra vár, érdekel-e annyira, hogy ráírj. Ha pedig fiú vagy, egyértelmű hogy neked kell kezedbe venni az irányítást.
2/7 anonim válasza:
Írj rá, veszteni valód nincs. Jobb, mint idegeskedni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Lány vagyok,vagyis inkább már...ő meg férfi.
Na de az nem gáz ha mindig én teperek ?
Nem úgy jön le neki hogy túl rámenős nő vagyok?
2017. jún. 2. 19:56
4/7 anonim válasza:
Az gáz, ha minsig te tepersz, de időnként egy lány is ráírhat a fiúra, az még nem gáz.
5/7 A kérdező kommentje:
Irtam neki 😁😁😁
2017. jún. 2. 20:02
7/7 A kérdező kommentje:
Dióhéjban annyi hogy egy újabb hantás csávó:(
Nem baj,nem adom fel egyszer jön a hercegem :D
2017. jún. 3. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!