Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez? Csak én látok bele többet?
Van egy fiú barátom, aki iránt én mindig is többet éreztem,mint barátság. 3 éve ismerem,mikor megismertem neki volt barátnője. Ő akkor azt mondta,hogy ha fél évvel korábban ismer meg,akkor én lennék a barátnője.
Idő közben nekem is lett barátom,de ezzel a sráccal sokat beszélgettünk. Nagyon jól megértettük egymást,órákig képesek voltunk/ vagyunk beszélgetni.
Tényleg mindent tud rólam én is róla.
Mikor már mindkettőnk szingli lett, egyre többet találkozgattunk, majd egy csók is elcsattant, aztán később le is feküdtünk egymással.
Ez után mondta a srác,hogy ő nem akar többet, maradjunk továbbra is barátok. Nekem ez nem esett jól, ezért egy ideig nem is nagyon beszéltem vele.
Most ismét ott vagyunk, hogy mindketten egyedül vagyunk, találkozgatunk, le nem feküdtünk, de jól érezzük magunkat.
Mikor együtt vagyunk, megfogja a kezem, magához húz, puszilgat, és van,hogy sokáig fekszünk egymás mellett.Legutóbb ültem mellette,egyszer csak közel hajolt,majd megcsókolt. De abban a csókban több érzés volt,mint 2 éve, én úgy éreztem.
Egyébként hív különböző programokra, pl úszni vagy sétálni.
Nemrég azt mondta, hogy érdekes erő van közöttünk,aminek nem tud ellenállni és egy bábnak érzi magát,akit kedvemre rángathatok.
Ezt nem tudom hova tenni. Vajon lehet ebből több is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!