Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Csak én látok többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Csak én látok többet a dolgokba, mint amit kellene?

Figyelt kérdés

A lányom 19 éves és jóban van egy 33-34 éves férfival. A munkája most lényegtelen, de gyakran keresik egymást telefonon.

Ma egész nap, reggeltől estig együtt voltak. Most jött haza a lányom. A nyakàn egy nagy piros folt volt. Megkèrdeztem, mi az, mire annyit mondott, hogy csak a biztonsàgiöv dörzsölte ki a nyakàt.

Koràbban ide-oda mentek együtt. A férfinak felesège is van és két gyereke.

Lehet valami köztük, vagy csak én látok többet a dolgokba, mint amit kellene? Mit tudnèk tenni a lányommal?

2013. máj. 20. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Beszélsz velem, cső. Még is mi mást tudnál tenni....
2013. máj. 20. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Igen lehet hogy dugtak ha ez megnyugtat. :)
2013. máj. 20. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A biztonságiöv. Aha. Na jó, ennél jobb dumát is kitalálhatott volna a lányod!

Mivel 19 éves, ezért sok mindent nem tudsz tenni, de elmagyarázhatnád neki (nyugodtan és érvekkel felszerelkezve), miért szívás egy nála sokkal idősebb, nős pasival viszonyba bonyolódni.

N/35

2013. máj. 20. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Mennyire kár, hogy a hülyeség nem fáj...
2013. máj. 20. 21:26
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Kérdezd meg tőle, hogy akivel megcsalta a feleségét, az a te lányod e :D

2013. máj. 20. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Grat, ku.rvát neveltél a lányodból!:( verd össze a nevemben a kir r!bancot!
2013. máj. 20. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
szerintem van rá esély, hogy volt valami. de ezt a lányod testbeszéde úgy is elárulja. figyeld meg jobban, és kérdezd ki, na meg beszéld le róla...
2013. máj. 20. 21:50
 8/9 Aladárkiss ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem már megdöntötte a pali a lányodat. Most ha jobban belegondolsz egy 33 éves mit is akarhatna a 19 éves lánytól. Valamivel elcsavarta a fejét és a lányod rózsaszín ködben él jelenleg. Tiltani felesleges, mert úgy is megoldja, hogy találkozzanak. Inkább ülj le vele és egy ilyen anya lánya beszélgetést próbálj kialakítani. Ne rohand le hanem érdeklődj a pali után férkőzz a lányod bizalmába.
2013. máj. 23. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:

"biztonsàgiöv dörzsölte ki a nyakàt." :)))

áááhhh igen, 100 százalék ! A sebességváltótól meg terhes lett ! :DDDD

2013. máj. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!