Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék többet tőle, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék többet tőle, de ráírni sincs merszem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem volt még barátnőm, és nem vagyok tapasztalt ilyen téren, tudom, látom, hogy bejövök neki, hiszen ő kereste az én társaságomat, és ő kezdeményezett, körülbelül 1 hete beszélgettünk igazán, azóta semmi. Mindig ő jött oda, ma is, igaz fél percre, mert sietett, de akkor is. Én szeretnék többet beszélgetni/találkozni vele, de ráírni sincs merszem, esküszöm fel megy bennem az adrenalin, ha megpróbálom. Ő nem hiszem ,hogy már olyan sokat fog próbálkozni, hiszen én is érzem, hogy itt az ideje, hogy én jöjjek, de nem megy és kész.. Valószínűleg a múlt történései miatt vagyok ilyen, még 17 évesen is.(tragédia,elnyomás,stb.) Annyira tehetetlennek érzem magam, pedig tudom, hogy ő is szeretne többet, csak félek, azt hiszi, hogy én nem. Hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet? Elhívni valószínűleg nem menne, ha még rá sem merek írni. Ő pedig nem fog, ez biztos, max keresi majd 1-2x a társaságomat. Remélem érthető, amit leírtam. Annyi információ még, hogy egy iskolába járunk, heti 2-3x szoktuk látni/találkozni, de csak 10 perces szünetekben, azon belül is 1-2 percre.
2013. máj. 15. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
írj rá.
2013. máj. 15. 18:05
 2/12 anonim ***** válasza:
írj neki... ha nem kannibál akkor nem fog felfalni.
2013. máj. 15. 18:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Pedig az lenne a legegyszerűbb, ha ráírnál. Úgy nem szemtől szemben kéne vele beszélgetned és talán kicsit te is feloldódnál. Aztán, ha jobban megismeritek egymást, el fog tűnni ez a problémád.
2013. máj. 15. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
hogy lehet valaki ennyire nyúlbéla? írj rá! ha szimpi vagy a csajnak (úgy tűnik a leírtak alapján, hogy az vagy), akkor benne lesz a dologban! hajrá :) remélem összejön ;)
2013. máj. 15. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Rá írjak helyetted? >.>
2013. máj. 15. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:

UGYANILYEN VAGYOK, CSAK LÁNY!!! :D Aztaaa!

Pacsi tesó!

Amúgy meg írj neki, ha ő már kezdeményezett,akkor nem lehet belőle elutasítás.

2013. máj. 15. 18:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Elmondtam, hogy lehet ennyire nyúlbéla valaki, és nem vagyok feszült élőben, pont ez az, nem értem, hogy ott miért tudok vele beszélgetni, ráírni meg nem megy. Volt, hogy 2 órán keresztül vele voltam, de most meg nincs rá alkalom..
2013. máj. 15. 18:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha ráírnék, hülyének nézne valószínűleg, hogy 1 hétig nem írtam rá, most meg hirtelen érdekel, hogy hogy van? Azon gondolkozom, hogy kellene valami indok egy témához, hogy na majd elmesélem facebookon.. Akkor már egyszerűbb lenne, nem?
2013. máj. 15. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem simán ráírhatsz csak úgy. túlbonyolítanak mindent manapság az emberek (igen, én is). vagy próbáld akkor elhívni, mikor beszélgettek? mondjuk épp becsengetnek, és mondod, hogy mi lenne, ha mondjuk egyik délután folytatnánk? :-)
2013. máj. 15. 18:24
 10/12 anonim ***** válasza:
- mondjuk :D
2013. máj. 15. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!