Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék többet tőle, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék többet tőle, de ráírni sincs merszem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem volt még barátnőm, és nem vagyok tapasztalt ilyen téren, tudom, látom, hogy bejövök neki, hiszen ő kereste az én társaságomat, és ő kezdeményezett, körülbelül 1 hete beszélgettünk igazán, azóta semmi. Mindig ő jött oda, ma is, igaz fél percre, mert sietett, de akkor is. Én szeretnék többet beszélgetni/találkozni vele, de ráírni sincs merszem, esküszöm fel megy bennem az adrenalin, ha megpróbálom. Ő nem hiszem ,hogy már olyan sokat fog próbálkozni, hiszen én is érzem, hogy itt az ideje, hogy én jöjjek, de nem megy és kész.. Valószínűleg a múlt történései miatt vagyok ilyen, még 17 évesen is.(tragédia,elnyomás,stb.) Annyira tehetetlennek érzem magam, pedig tudom, hogy ő is szeretne többet, csak félek, azt hiszi, hogy én nem. Hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet? Elhívni valószínűleg nem menne, ha még rá sem merek írni. Ő pedig nem fog, ez biztos, max keresi majd 1-2x a társaságomat. Remélem érthető, amit leírtam. Annyi információ még, hogy egy iskolába járunk, heti 2-3x szoktuk látni/találkozni, de csak 10 perces szünetekben, azon belül is 1-2 percre.
2013. máj. 15. 18:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne írj Rá! Menj oda hozzá és kezdj vele beszélgetni. Nem baj, ha hü lyeségeket mondasz, csak jópofa dolog legyen Beszélj gyereket a hasába, és már is megvan a kapcsolat. Az interneten egy géppel beszélgetsz. Megdugni sem a gépet akarod, hát tessék bátorságot meríteni és odamenni hozzá. Ha nem jön össze a kapcsolat, akkor tessék máshol keresgélni, és nem a gép mellett elvesztegetni az idődet.
2013. máj. 15. 18:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászóló szerintem igazad van, megpróbálok közeledni hozzá, hátha..
2013. máj. 15. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!