Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látok rosszul vagy hiszek többet a lányokban, vagy tényleg igaz, amit írok?
24 éves férfi vagyok.
Szeretek lányokkal beszélgetni, van pár lánybarátom is. Szeretem a "rendes" lányokat, értem ezalatt, aki jóindulatú, kedves, erkölcsileg rendben van.
Manapság nagyon sok rosszindulatú lány van, még lánybarátok is fúrják egymást hátuk mögött. Nagyképűek, kibeszélik egymást, rosszindulatúak, lenézőek, haragtartóak, nem segítőkészek egymással és rendkívűl önző jópár lány. Őket nem bírom annyira.
Ezért szeretek olyanokkal lógni, akik a rendesebb kategóriába tartoznak. Viszont egyre inkább azt látom, ezek a lányok se olyan "szentek", mint amennyire hiszem.
Persze, lehet mondani, hogy nem ismertem meg őket, de hát épp ez az, hogy több hónapos, de akár éves ismeretség után is látok olyanokat, hogy nekem kellemetlen, nem is szeretek elkönyvelni embert hamar valamilyennek.
Naszóval a rendes lányoknál is látom, hogy már kis alkoholnál úgy felszabadulnak, hogy tipi-tapi fenékre mehet, persze őket állításuk szerint nem lehet megfogni.
Férfiakról úgy, mintha egy darab nemi szerv lenne, illetve rabszolgák, ha férfi hibázik, béna, ha a lány hibázik, akkor is a férfi hibás.
Ha valakit elkönyvelnek bunkónak, de nyomul pár kedves szóval, akkor már hirtelen milyen jó srác, aztán persze kiderül, hogy nem, hiába szólok esetleg neki.
De akár józanon is önzőség is látszódik, néha azt érzem, hogy nekem kell segítenem nekik, de visszafele már nem megy.
Sorolhatnám, hogy miért nincs "korrekt" lány, de már így is hosszú lett, meg biztos ti is tudtok mondani.
Egyetlen egy lányt ismerek, aki tényleg helyén van, 1 ember.
Nektek mi a véleményetek? Vannak "normális" lányok? Vagy vannak, csak hamar feladják elveiket?
Szerintem te valamikor nagyon régen ott mentél tévútra, amikor férfiként lányokkal akartál barátkozni, azt hitted lányok lehetnek neked férfiként közelebbi barátaid. Ne vedd magadra, de én az ilyen férfiakban csak egy lúzert látok, akiket a lányok kihasználnak a különböző dolgaikra. Vannak ilyen férfi ismerőseim és még emlékszem azokra a szerencsétlenekre is pl a gimiből, akik benne voltak ezekben a "vegyes fiú-lány csapatokban", ahol a lányok különböző módokon kihasználták őket.
-A lányokkal lehet beszélgetni, de csak haverság, ismerősség, osztálytársi/munkatársi dumálás szintjén.
-Mélyebben viszont nem. Az előbbi szintek után már egyből a romantikus szint következik. Barátság nincs.
-Ha női barátaid vannak és úgy érzed a nőkkel baráti (tehát nem romantikus és nem családi) szinten jól megérteted magad, akkor te is elég nőies lelkületű vagy. Ezt még ha csúnyábban akarnám mondani, mondhatnám viráglelkűnek, érzékenynek is például.
Én már kamasz koromban rájöttem, olyan 17-18 évesen hogy hülyeség nőkkel barátkozni.
A, te akarod aztán megdugni őt egy idő után (és ő nem veled, mert nem tetszel neki, papucsnak tart és már barátnak kategorizált)
B, ő akar dugni majd veled (és te nem vele, mert csúnya)
C, a maradék 0,01%, amikor nem A vagy B történik
Nem tudom, milyen közegben mozogsz, de az én környezetemben nincsenek ilyen lányok. Vagy te már mindenkit normálisnak hiszel, aki nem úgy öltözködik, mint egy útszéli kva? Tényleg nem értem... vagyunk egypáran (legalábbis bnőim meg én), akik nem isszák le magukat annyira egy buliban, hogy vadidegenek taperoljanak minket. Meg aki nem szolgált rá, arról nem beszélünk unorító hangnemben, és tudunk bocsánatot kérni.
Az egy másik dolog, hogyha vki kedves velem, akkor nyilván más véleményem lesz róla. Hadd én tapasztaljam ki, hogy bunkó-e tényleg vagy nem, és ne várja el egy akármilyen random srác, hogy ő azt mondja nekem, hogy "de az egy bunkó" és higgyek neki anélkül, hogy a másikat meg ne ismerném. Az ilyen apáskodó, kioktató, pátyolgató stílustól a frász tör ki rajtam.
Ezek általános, apró gyengeségek, amik ugyanúgy megvannak a fiúkban, férfiakban is (csak gondolj bele, a férfiak hogy beszélnek a nőkről egymás közt). Ráadásul nem mindenkire igazak.
Könnyen lehet, hogy többet láttál a lányokba eddig, mint kellett volna, sokan beleesnek ebbe a hibába. Egyszerűen el kell fogadni, hogy ők is ugyanolyan esendő emberek, mint mindenki más, annak ellenére, hogy tökéletes, makulátlan angyalkáknak néznek ki olykor. Ez persze nem azt jelenti, hogy az összes értéktelen, csak azt, hogy ne legyenek illúzióid, és állj neki valódi emberekben valódi értékeket keresni.
Az utolsó kettőnek tökéletesen igaza van, kár volt őket valakinek lepontoznia.
Mind esendőek vagyunk, és mindegyikünknek vannak hibái. Nőknek, férfiaknak egyaránt. Még is mit vártál? Hogy az általad rendesnek mondott lányok hibátlan angyalok? Sosem hibáznak, nincsenek rossz tulajdonságaik és gyengeségeik? Nem a mindenféle hibákat kéne keresned az emberben. Mivel elkeserítek, mindenkiben találni fogsz. Sokat. És mivel ez egy negatív elfoglaltság neked is negatív lesz a hangulatod és, mint a saját kérdésed is mutatja, ki fogsz ábrándulni az emberekből, esetedben a nőkből. Keresd és értékeld a jó tulajdonságokat, és ne lovagolj, minden apró hibán. Mindenkinek vannak hibái, de ettől még nem lesznek rossz emberek, vagy olcsó nők. Te talán szent vagy? Nyilván nem. Ha pedig te nem vagy az másnak, akár egy nőnek miért kéne annak lennie?:)
'Férfiakról úgy, mintha egy darab nemi szerv lenne, illetve rabszolgák, ha férfi hibázik, béna, ha a lány hibázik, akkor is a férfi hibás. '
A nőkkel évezredeken át tették ezt a férfiak és próbálják még ma is. Érdekes mód ez egyik férfit sem zavarja soha, természetesnek veszik, hogy ilyen megtörténhetett vagy egyszerűen úgy csinálnak mintha nem is lett volna semmi. Szóval mégis miből gondolod, hogy normális férfi több van? Ha meg nem gondolod, akkor miért várod, hogy a lányok viszont mind azok legyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!