Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hogy hülye vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy hülye vagyok, félek hogy csak én látok bele többet!?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Gyakran beszélgetünk facebookon. Egy önkéntes programban ismertük meg egymást és a szomszéd városban lakik. Ő és a baráti köre, meg én a barátnőmmel voltunk most közös tali. Mozi, bowling, kávé stb. Nagyon jo volt. Azota ő irt nekem, megvan a téme, és mondtahogy mostis megy az önkéntes programra, nem lenne e kedvünk (mindig barátnőmmel megyek) menni. Nekem nagyon tetszik. Lehetséges hogy alakul vapami vagy csak én képzelek bele többet?
2014. dec. 3. 19:17
 1/2 anonim válasza:
kitudja, hozd fel neki és meglátod, ezzel nem veszíthetsz
2014. dec. 3. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez akkor derül ki, ha leülsz vele beszélni erről. Addig is marad a találgatás.
2014. dec. 3. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!