Lehet hülye kérdés, de az baj, ha a sárgafülű ékszertekim a szokottnál többet ürít? Most cseréltem a vizét, és már 2-3szor szedtem ki belőle az ürülékét.2 és fél év körüli.
Így önmagában emiatt nem gondolnám, hogy bármi probléma van.
Nálam szokásuk volt, hogy kitisztítottam az akváriumot, beletettem minden cseppet nekik, beletettem őket is szépen majd pár percen belül belecsináltak. :D Egy idő után persze megszokja az ember, és csak sóhajt egy nagyot.
De milyen az ürülék állaga? Mint általában? Nem kapott most mást vagy több ennivalót?
Ha eszik is rendesen és úgy látod jól érzi magát szerintem nincs gond. Olyasmire tudok gondolni, hogy valami fertőzés vagy mint nálunk a gyomorrontás és akkor jön ki belőle rövid időn belül minden. De az hasmenéssel járna és nem is gondolom, hogy nálatok ez a helyzet, csak megemlítettem. Szerintem nyugodj meg, azért figyelgesd gyakran, hátha tapasztalsz mást is, de valószínűleg semmi probléma nincsen.
köszönöm szépen :)
aztán reggelre az akvárium tele lett világos színű valamivel, ami nemtudom mi. vedlik most nagyon, nem lehet hogy az? lehet hogy ürülék, de szaga nem volt, meg nem is olyan színű :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!