Etetési tanácsokat kérnék. Van egy éves sárgafülű ékszertekim. Mikortól lehet ritkítani az étrendjét?
Figyelt kérdés
Még kap minden nap kaját, de kb hány éves kortól lehet ritkitani?2010. nov. 4. 15:43
1/2 anonim válasza:
nekem vörösfülűm van, illetve kettő. ők már kb 6 évesek és heti 2-3 alkalommal kapnak almát vagy valam hasonlót -pl saláta vagy fagyasztott hal-
2/2 anonim válasza:
Szia!
Tudom, hogy nem szabad semmit 'reklámozni', de azért én csak megpróbálom, -de nem magamat! (fővesztés terhe mellett teszem, tudom.. :$)
Én kaméleont, kígyót, gekkót tartok, de ahol vásárolok, ő a legtutibb teknőstudós kerek e világon.
Saját szaporulata is 450-500 tekiből áll, rengeteg fajjal. Szóval ért hozzájuk. A VII. kerületben van a bolt, ahol utolérhető telefonon délutánonként leginkább.
Dohány utcában a 3-as szám alatt található meg személyesen Doma, a "teknőskirály" :) a bolt neve Kis Teki, van neten is. Hívd bátran. Nagyon kedves és segítőkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!