Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. randi után mennyi ideig várhatom, hogy keressen a pasi?
Tudom, én is ráírhatnék, de nem vagyok benne biztos, hogy örülne neki, randi végén semmi konkrétat nem beszéltünk meg, csak hogy majd írunk (nem lett kimondva, hogy ki). Igazából nálam virágnyelven a majd írunk az sohát jelent, de remélem, hogy nála azért nem.
Szerintetek mennyi időn belül érdemes várni?
#20 te most komolyan pasi vagy? Mert egy férfi, mármint egy FÉRFI külön élvezi, hogy "vadászhat" a nőkre, nem azért picsog, hogy miért nem a nők nyalják ki az ő seggét :D Tanulhatnál egy kis férfiasságot.
Amúgy én tapasztalataim szerint is, ha igazán jól sikerült a randi, azonnal ír a pasi. Ha nem, akkor vagy nem érdeklem annyira, vagy taktikázik(vagy olyan kislányos gondolkodású, mint #20 és arra vár, hogy én varrjam le). Egyikből sem kérnék.
Azóta sem írt :D hát ez van
de szerintem is, ha tényleg érdekelném, akkor írt volna még aznap este. Nyugi, azért annyira nem bánom, elég biorobot volt a srác, volt valami furcsa a mozgásában és beszédében is, ami nem volt túl emberi, és elég közönyösnek tűnt úgy általánosságban minden iránt.
#21: nem kell rögtön kifordítani, amit írtam. Nem gondolom és nem is írtam azt, hogy kifejezetten a nő dolga a kezdeményezés. Én aktív vagyok a társkeresés során, nem taktikázok, nem várok ki, veletek ellentétben. De azt nem fogadom el, hogy minden rám van hagyva, a hölgy pedig hátradől és passzívan várja, hogy "bizonyítsak". Még egyszer: nem azt várom el, hogy kinyalják a seggem. Hanem azt, hogy ha a másikat érdeklem, akkor ő is legyan aktív az ismerkedésben, vegye a fáradságot, vállalja magáért a felelősséget, adjon bele és élvezze.
Szóval még mindig nem látom, hogy miért van szükség a "majd ha ő keres" hozzáállásra két érett ember között. Miért lenne megalázó ráírni? Miért nem lehet nyíltan, egyszerűen csinálni?
Ha esetleg van kedvetek gondolkodni és nem csak fröcsögni meg kislányozni, tényleg kíváncsi vagyok.
#24: te pedig valamiért még mindig teljesen kifordítod azt, amit írtam.
Sehol nem utaltam arra, hogy jó dolog, ha a klasszikus női és férfi szerep felcserélődik. Én értem, hogy könnyebb támadni egy kiforgatott álláspontot, de örülnék, ha arra válaszolnál, amit írok.
>Hanem, úgy fejezzük ki, hogy mikor te írsz neki, mindig válaszol, érdeklődő, nyitott, nem mondja le a találkozókat stb.
Értem, és ez így működhet is. De ez akkor is ragaszkodás egy passzív szerephez, és nem látom, mi a haszna. Nincs ennél jobb módja a férfiasság felmérésének? Miért ne lehetne mindkét fél aktív az ismerkedés során? Én sosem taktikázom, miért kéne taktikázniuk a nőknek? Miért adnád fel a tartásodat azzal, ha elhívod valahová a pasit, amikor épp kedved van és eszedbe jut?
>még egy nőt sem érdekeltél igazán :D Vagy akkor ismerkedj pasikkal.
Feltétlenül szükséges ez? :D Cserkész becsszóra mondom, hogy nem a saját sérelmeimet élem most ki rajtatok, csak tényleg furcsállom ezt a láthatóan mélyen gyökeredző hozzáállást. Ne ragadjunk már meg azon a szinten, hogy fost hányunk egymásra. Kíváncsi vagyok, meg szeretném érteni, segíthetnél benne.
#25: köszi a példát. Viszont szerintem ezer és egy más és hatásosabb módja van kideríteni a (potenciális) párunk alkalmatlanságát annál, mint hogy az ismerkedés során nem írsz neki és várod, mi történik. És neked is külön leírom: nem kell, hogy a szerepek felcserélődjenek. Nem írtam ilyesmit.
Hát emberek. Nektek még fejlődnötök kell. De szívből kívánom mindenkinek a legjobbakat.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!