Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1. randi után mennyi ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. randi után mennyi ideig várhatom, hogy keressen a pasi?

Figyelt kérdés

Tudom, én is ráírhatnék, de nem vagyok benne biztos, hogy örülne neki, randi végén semmi konkrétat nem beszéltünk meg, csak hogy majd írunk (nem lett kimondva, hogy ki). Igazából nálam virágnyelven a majd írunk az sohát jelent, de remélem, hogy nála azért nem.

Szerintetek mennyi időn belül érdemes várni?

2017. máj. 31. 21:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
35%

#20 te most komolyan pasi vagy? Mert egy férfi, mármint egy FÉRFI külön élvezi, hogy "vadászhat" a nőkre, nem azért picsog, hogy miért nem a nők nyalják ki az ő seggét :D Tanulhatnál egy kis férfiasságot.

Amúgy én tapasztalataim szerint is, ha igazán jól sikerült a randi, azonnal ír a pasi. Ha nem, akkor vagy nem érdeklem annyira, vagy taktikázik(vagy olyan kislányos gondolkodású, mint #20 és arra vár, hogy én varrjam le). Egyikből sem kérnék.

2017. jún. 1. 19:06
 22/31 A kérdező kommentje:

Azóta sem írt :D hát ez van

de szerintem is, ha tényleg érdekelném, akkor írt volna még aznap este. Nyugi, azért annyira nem bánom, elég biorobot volt a srác, volt valami furcsa a mozgásában és beszédében is, ami nem volt túl emberi, és elég közönyösnek tűnt úgy általánosságban minden iránt.

2017. jún. 1. 20:36
 23/31 anonim ***** válasza:
17%

#21: nem kell rögtön kifordítani, amit írtam. Nem gondolom és nem is írtam azt, hogy kifejezetten a nő dolga a kezdeményezés. Én aktív vagyok a társkeresés során, nem taktikázok, nem várok ki, veletek ellentétben. De azt nem fogadom el, hogy minden rám van hagyva, a hölgy pedig hátradől és passzívan várja, hogy "bizonyítsak". Még egyszer: nem azt várom el, hogy kinyalják a seg­gem. Hanem azt, hogy ha a másikat érdeklem, akkor ő is legyan aktív az ismerkedésben, vegye a fáradságot, vállalja magáért a felelősséget, adjon bele és élvezze.

Szóval még mindig nem látom, hogy miért van szükség a "majd ha ő keres" hozzáállásra két érett ember között. Miért lenne megalázó ráírni? Miért nem lehet nyíltan, egyszerűen csinálni?

Ha esetleg van kedvetek gondolkodni és nem csak fröcsögni meg kislányozni, tényleg kíváncsi vagyok.

2017. jún. 2. 10:40
 24/31 anonim ***** válasza:
28%
#23 még mindig picsogsz :D Amúgy, ha egy nőt érdekelsz, igenis aktív, de nem úgy, hogy ő ír rád folyton, hívogat és elhív randizni, meg elmegy érted kocsival és virágot visz. Nem gondolod, hogy ez kicsit érdekes lenne? Hanem, úgy fejezzük ki, hogy mikor te írsz neki, mindig válaszol, érdeklődő, nyitott, nem mondja le a találkozókat stb. Ne azt várd a nőtől, ami a férfi szerepe lenne. Bár, ha azt várod, akkor nem csodálom, hogy még egy nőt sem érdekeltél igazán :D Vagy akkor ismerkedj pasikkal.
2017. jún. 2. 11:01
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
24-esnek van igaza. Az a baj, hogy a fiatalabban,de már a 20-as éveik végén lévők közül is sokan, átveszik a férfi szerepet és megteszik a pasiknak. Szóval sajnos fog olyan nőt találni. Aztán ha majd komolyra fordul netalántán házasság lesz egyszer belőle, és gyerek lehet itt év múlva sírni ríni, mert nem lesz jó vége az tuti. Majd lehet itt sírni, mindkét félnek, de főleg majd az a buta nő fog, aki futott a pasi után és semmi tartás nem volt benne.
2017. jún. 2. 11:18
 26/31 anonim ***** válasza:

#24: te pedig valamiért még mindig teljesen kifordítod azt, amit írtam.

Sehol nem utaltam arra, hogy jó dolog, ha a klasszikus női és férfi szerep felcserélődik. Én értem, hogy könnyebb támadni egy kiforgatott álláspontot, de örülnék, ha arra válaszolnál, amit írok.

>Hanem, úgy fejezzük ki, hogy mikor te írsz neki, mindig válaszol, érdeklődő, nyitott, nem mondja le a találkozókat stb.

Értem, és ez így működhet is. De ez akkor is ragaszkodás egy passzív szerephez, és nem látom, mi a haszna. Nincs ennél jobb módja a férfiasság felmérésének? Miért ne lehetne mindkét fél aktív az ismerkedés során? Én sosem taktikázom, miért kéne taktikázniuk a nőknek? Miért adnád fel a tartásodat azzal, ha elhívod valahová a pasit, amikor épp kedved van és eszedbe jut?

>még egy nőt sem érdekeltél igazán :D Vagy akkor ismerkedj pasikkal.

Feltétlenül szükséges ez? :D Cserkész becsszóra mondom, hogy nem a saját sérelmeimet élem most ki rajtatok, csak tényleg furcsállom ezt a láthatóan mélyen gyökeredző hozzáállást. Ne ragadjunk már meg azon a szinten, hogy fost hányunk egymásra. Kíváncsi vagyok, meg szeretném érteni, segíthetnél benne.

#25: köszi a példát. Viszont szerintem ezer és egy más és hatásosabb módja van kideríteni a (potenciális) párunk alkalmatlanságát annál, mint hogy az ismerkedés során nem írsz neki és várod, mi történik. És neked is külön leírom: nem kell, hogy a szerepek felcserélődjenek. Nem írtam ilyesmit.

2017. jún. 2. 14:35
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát emberek. Nektek még fejlődnötök kell. De szívből kívánom mindenkinek a legjobbakat.

33F

2017. jún. 2. 15:17
 28/31 anonim ***** válasza:
Ezeket a hozzászólásokat emberek írták, vagy egy gép? Mert ha élő, valós nők írták, nagy szerencsém van, hogy nem ilyenekkel futok össze.
2017. jún. 10. 19:30
 29/31 anonim ***** válasza:
50%
Ha 24 órán túl ír, akkor drágám max ló helyett szamár leszel számára, ezesetben már akkor sem állnék szóba vele, ha írna. Akinek bejössz, azonnal ír, ahogy lehetősége van rá. Jahh és meg is találja a lehetőséget rá.
2017. jún. 10. 21:24
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tapasztaltam ha valaki komolyabb kapcsolatra vágyik és jól érezte magát akkor 1-2 napom belül jelentkezik. Szerintem ez a normális. 2 hét után már semmit nem várnék tőle.
2017. jún. 12. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!