Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. randi után mennyi ideig várhatom, hogy keressen a pasi?
Tudom, én is ráírhatnék, de nem vagyok benne biztos, hogy örülne neki, randi végén semmi konkrétat nem beszéltünk meg, csak hogy majd írunk (nem lett kimondva, hogy ki). Igazából nálam virágnyelven a majd írunk az sohát jelent, de remélem, hogy nála azért nem.
Szerintetek mennyi időn belül érdemes várni?
Az én párom rögtön utána írt és máe több éve vagyunk együtt. Sokra tartom, ha egy férfi nem kezd el utána játszmázni, hogy "jajj másnap nem hívom még, nehogy azt higgye, hogy nagyon tetszett, inkább lásson laza csávónak, aki lesz.rja a másikat"
Amit az 1. hsz írt, hogy 10 nap után keresne, az nálam már elásta magát.
#3, az nálam is :D
Azért írtam csak ki, mert eddig egy randim volt olyan, ami sikeres volt olyan szempontból, hogy nem mondtuk ki, hogy ne legyen több. Az a srác rögtön írt még aznap este. Viszont a mostani nem fog már szerintem. Amúgy huszonévesek vagyunk.
Valóban, van akinél elássa magát az ember ha mondjuk egy hét után keresem. No offense, de azok alapból nem felelnek meg, szóval remek szűrő.
33F
7-esnél a pont.
Én nem várnék egy percet se,egy férfi sem ér annyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!