Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1. randi után mennyi ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. randi után mennyi ideig várhatom, hogy keressen a pasi?

Figyelt kérdés

Tudom, én is ráírhatnék, de nem vagyok benne biztos, hogy örülne neki, randi végén semmi konkrétat nem beszéltünk meg, csak hogy majd írunk (nem lett kimondva, hogy ki). Igazából nálam virágnyelven a majd írunk az sohát jelent, de remélem, hogy nála azért nem.

Szerintetek mennyi időn belül érdemes várni?

2017. máj. 31. 21:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
0%

1-10 nap. Totál változó

33F

2017. máj. 31. 21:45
 2/31 anonim ***** válasza:
1-2 nap.
2017. máj. 31. 21:50
 3/31 anonim ***** válasza:
92%

Az én párom rögtön utána írt és máe több éve vagyunk együtt. Sokra tartom, ha egy férfi nem kezd el utána játszmázni, hogy "jajj másnap nem hívom még, nehogy azt higgye, hogy nagyon tetszett, inkább lásson laza csávónak, aki lesz.rja a másikat"

Amit az 1. hsz írt, hogy 10 nap után keresne, az nálam már elásta magát.

2017. máj. 31. 21:54
 4/31 A kérdező kommentje:

#3, az nálam is :D

Azért írtam csak ki, mert eddig egy randim volt olyan, ami sikeres volt olyan szempontból, hogy nem mondtuk ki, hogy ne legyen több. Az a srác rögtön írt még aznap este. Viszont a mostani nem fog már szerintem. Amúgy huszonévesek vagyunk.

2017. máj. 31. 21:59
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha élveztem, akkor másnap rá szoktam írni, hogy a jövő héten folytassuk. 2 napnál tovább nem várok
2017. máj. 31. 22:00
 6/31 anonim ***** válasza:
17%

Valóban, van akinél elássa magát az ember ha mondjuk egy hét után keresem. No offense, de azok alapból nem felelnek meg, szóval remek szűrő.

33F

2017. máj. 31. 22:05
 7/31 anonim ***** válasza:
21%
Nehogy ráírj, legyen már benned tartás...ha érdekled, úgyis jelentkezik pár napon belül(én max 2-3 napot adnék, de legjobb, ha egyből utána ír), ha nem jelentkezik, akkor meg nemis kár érte, lesz más. Ezen ne stresszelj.
2017. máj. 31. 22:10
 8/31 anonim ***** válasza:
33/F jó nagy buta vagy, ha szerinted belefér, hogy lesz.rod a másikat és 10 napig nem keresed. Gondolom, fordított esetben neked sem jönne be a nemtörődömség.
2017. máj. 31. 22:31
 9/31 anonim ***** válasza:
66%

7-esnél a pont.

Én nem várnék egy percet se,egy férfi sem ér annyit..

2017. máj. 31. 22:36
 10/31 A kérdező kommentje:
Biztos, nem írok neki, ez szerintem is rajta áll :)
2017. máj. 31. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!