Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1. randi után mennyi ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. randi után mennyi ideig várhatom, hogy keressen a pasi?

Figyelt kérdés

Tudom, én is ráírhatnék, de nem vagyok benne biztos, hogy örülne neki, randi végén semmi konkrétat nem beszéltünk meg, csak hogy majd írunk (nem lett kimondva, hogy ki). Igazából nálam virágnyelven a majd írunk az sohát jelent, de remélem, hogy nála azért nem.

Szerintetek mennyi időn belül érdemes várni?

2017. máj. 31. 21:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ha ő mondta, hogy majd írunk, akkor gondolom írni fog 3 napon belül. Többet nem érdemes várni, ha esetleg tévednék.
2017. máj. 31. 22:51
 12/31 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva jött a villamos, és már nem emlékszem, melyikünk mondta. Szerintem ő mondta, hogy beszéljünk még, és én erre annyit mondtam talán (mosolyogva), hogy majd írjunk.
2017. máj. 31. 22:56
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Írt azóta? Tapasztalatból mondom, ha búcsúzás után legkésőbb 1-2 órával nem ír, az már rég rossz. Nagyon max másnap, de minél később ír, annàl inkább nem jöttél be neki.
2017. jún. 1. 07:51
 14/31 anonim ***** válasza:
75%

Tapasztalatom: ha 24, max 48 órán belül nem keres, akkor

a.) nem jössz be neki, és már nem is fog,

b.) taktikázik.

Első egyértelműen felejtős. A második meg mindenkinek a saját belátására van bízva. Ha valakinek van kedve, ideje, türelme egy taktikázós partnerhez, az nyugodtan próbálkozzon, de én már öreg vagyok bohócnak.

2017. jún. 1. 09:09
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem írt :D Még este vártam, ma már nem várom (próbálom).
2017. jún. 1. 09:14
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Ne is ne puncsolj utána ,max írj egy kedves üzenetet,hogy lehetett volna benned nnyi gerinc,hogy megírod.az igzságot...
2017. jún. 1. 09:21
 17/31 anonim ***** válasza:
31%
Akit igazán érdekelsz, önmagadért és komolyan, az már akkor írni fog egy jó éjt üzenetet, mikor haza ér,de legkésőbb másnap reggel, egy jó reggelt üzenetet. Aki 24, max ,de nagyon max. 48 órán belül nem jelez, azt nem érdekled annyira. Az úgy van vele, dugni jó lesz, bepróbálkozik, vagy más is van talonban, vagy gondolkodik megpróbálja e Veled, mert azért ez és ez nem tetszik neki Benned. Nőként soha ne Te írj előszór.!!!!!
2017. jún. 1. 10:06
 18/31 anonim ***** válasza:
34%
Jó esetben a randi végén megbeszélitek ki hogy érezte magát és ha a srác nagyon akar valamit akkor már ott helyben felveti a következő találkozó lehetőségét. A majd írok/hívlak az lejárt duma. 24 órát szoktam adni, utána vagy nem érdekled vagy tényleg taktikázik de mint a két esetben kuka és nem kell többet vele foglalkozni. Ez a 3 napod szabály nagy hülyesség és rég elavult.
2017. jún. 1. 11:34
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokat társkeresőztem.

Ha 1 napon belül nem keres, akkor annyi.

Extra eseteket leszámítva, szívromahot kapott, elütötte egy autó, egyebek.

2017. jún. 1. 12:00
 20/31 anonim ***** válasza:
17%

Gyerekes, éretlen banda. Akkora a kettős mércétek, hogy kilóg az ablakon.

Miért is ne írhatna a nő egy ilyen helyzetben? Egészen pontosan miért alapból a férfi dolga? És miért annyira biztos, hogy ha nem ír, akkor az azért van, mert "csak dugni akar"? Igen, persze, vannak ilyenek, de nem mindig, nem mindenki. Egy férfi, pont ugyanúgy, mint egy nő, egy csomó különböző dolgon eshet át az ismerkedési fázisban. Mindkettőjüknek lehetnek gátlásaik, kétségeik, mindketten ugyanúgy várhatják, hogy a másik írjon, és mindkettejüket ugyanúgy elbizonytalaníthatja, amikor a másik nem ír.

Lerázni az egészet annyival, hogy "a férfi dolga", persze nagyon kényelmes, mert minden felelősséget elhárítotok vele, mert minden a másikon múlik, nektek csak passzívan várni kell, nem hibázhattok. Ez nem más, mint a klasszikus nemi szerepekkel való takarózás, de csak úgy és csak akkor, amikor kényelmes. Én ezt igazságtalannak és ostoba dolgonak tartom. Ha valaki érdekel, ha szeretnél vele tovább ismerkedni vagy találkozni, akkor ne taktikázz, ne játszmázz, hanem keresd fel, írj neki. Előlegezd meg neki azt, hogy van annyira értelmes és felnőtt, hogy képes kifejezni az érdeklődését vagy annak hiányát. Mindegy, hogy férfi vagy nő vagy. Passzívan kivárni pont annyira övön aluli, mint egy szó nélkül lelépni.

2017. jún. 1. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!