Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. randi után mennyi ideig várhatom, hogy keressen a pasi?
Tudom, én is ráírhatnék, de nem vagyok benne biztos, hogy örülne neki, randi végén semmi konkrétat nem beszéltünk meg, csak hogy majd írunk (nem lett kimondva, hogy ki). Igazából nálam virágnyelven a majd írunk az sohát jelent, de remélem, hogy nála azért nem.
Szerintetek mennyi időn belül érdemes várni?
Tapasztalatom: ha 24, max 48 órán belül nem keres, akkor
a.) nem jössz be neki, és már nem is fog,
b.) taktikázik.
Első egyértelműen felejtős. A második meg mindenkinek a saját belátására van bízva. Ha valakinek van kedve, ideje, türelme egy taktikázós partnerhez, az nyugodtan próbálkozzon, de én már öreg vagyok bohócnak.
Elég sokat társkeresőztem.
Ha 1 napon belül nem keres, akkor annyi.
Extra eseteket leszámítva, szívromahot kapott, elütötte egy autó, egyebek.
Gyerekes, éretlen banda. Akkora a kettős mércétek, hogy kilóg az ablakon.
Miért is ne írhatna a nő egy ilyen helyzetben? Egészen pontosan miért alapból a férfi dolga? És miért annyira biztos, hogy ha nem ír, akkor az azért van, mert "csak dugni akar"? Igen, persze, vannak ilyenek, de nem mindig, nem mindenki. Egy férfi, pont ugyanúgy, mint egy nő, egy csomó különböző dolgon eshet át az ismerkedési fázisban. Mindkettőjüknek lehetnek gátlásaik, kétségeik, mindketten ugyanúgy várhatják, hogy a másik írjon, és mindkettejüket ugyanúgy elbizonytalaníthatja, amikor a másik nem ír.
Lerázni az egészet annyival, hogy "a férfi dolga", persze nagyon kényelmes, mert minden felelősséget elhárítotok vele, mert minden a másikon múlik, nektek csak passzívan várni kell, nem hibázhattok. Ez nem más, mint a klasszikus nemi szerepekkel való takarózás, de csak úgy és csak akkor, amikor kényelmes. Én ezt igazságtalannak és ostoba dolgonak tartom. Ha valaki érdekel, ha szeretnél vele tovább ismerkedni vagy találkozni, akkor ne taktikázz, ne játszmázz, hanem keresd fel, írj neki. Előlegezd meg neki azt, hogy van annyira értelmes és felnőtt, hogy képes kifejezni az érdeklődését vagy annak hiányát. Mindegy, hogy férfi vagy nő vagy. Passzívan kivárni pont annyira övön aluli, mint egy szó nélkül lelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!