Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randin megtörténik a sex, azzal mi probléma van?
Nekem semmi.
Viszont nekem sokkal több idő / érzelem / kapcsolat / bizalom és mèg sorolhatnám mi kell ahhoz,hogy én ágyba bujak egy pasival.
Persze,hogy nem utal rá,hogy ribi vagy. Mert akkor nem tennéd neki szét vagy kitudja...
Ne legyél már ennyire ostoba és naív!!
Így.meg szépen behízelgi magát és te meg alá.fogsz feküdni,utána meg dob,és jöhetsz ide sírni...
"Semmi.
A válasz 34%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad."
Amikor szűz, irigy srácok és másokat mindig leribizliző, irigy lányok pontoznak.
Gyerekek: Mégis mi baj lenne, ha első randin van szex? Voltatok egyáltalán már ilyen helyzetben? Ledőlt a kínai nagy fal? Cunami keletkezett? Kérlek, mondjátok már el... Furcsa, nálam és az ismerőseimnél nem volt semmi probléma. Ha nem passzoltak össze, akkor csak szexeltek egymást és jól érezték magukat. Ha lett volna szex, ha nem, ugyanúgy nem randiztak volna többször. Amikor összepasszoltak, akkor szex nélkül is találkoztak volna újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!