Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első komoly kapcsolat, ti is féltetek?
21/L vagyok, eddig még nem volt komoly kapcsolatom (persze voltak pasik, akikkel közelebb kerültünk), de most megismerkedtem valakivel. Egyszerüen félek belekezdeni! Nem tudom hogy kell ,,viselkedni'' egy komoly kapcs.-ban, ez aggaszt leginkább. Nem tudom hogy viszonyuljak majd a szüleihez, vagy ő az enyéimhez. Nem aludtam még pasinál, nem tudom hogy ,,működik''.
Veletek is volt így? Változik majd ez idővel?
Szerintem mindenkinél van valamennyi izgalom az első bemutatkozásnál. Én elég hamar túl estem rajta, 16 voltam, de még mindig emlékszem rá hogy mennyire izgultam amikor bemutatott a szüleinek :D teljes gyomorgörcs :D
Én is 21 vagyok, most úgy állok hozzá a családi életükhoz, mintha egy barátnőmhöz mennék. Szóval köszönök, váltunk néhány szót, a suliról, családról, stb... Ha észreveszed hogy érdeklődőek akkor érdemes visszakérdezni, hogy ne legyen egyoldalú a beszélgetés.
Szerintem az a legfontosabb hogy nem kell sehogy viselkedni, mármint semmit se erőltetni, se a barátoddal, se a szülőkkel szemben. Az elején biztos nehéz lesz, de ha kedvesek lesznek és lazák akkor te is hamarabb elengeded majd magad.
az ottalvás, meg a családi események (vacsora ebéd...) az majd úgyis kialakul. Én láttam olyat ahol a szülők alig beszélgettek a lánnyal, valahol meg már teljesen családtaggá vált pár hónap alatt. Tehát sok minden függ az adott családtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!