Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincsen közöttünk az a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsen közöttünk az a lány akit láttam vagy nem ismeri valaki ki az?

Figyelt kérdés
Hisztek ti abban hogy szerelem első látásra? Ez körülbelül egy hónapja történt hétfői nap délelőtt hogy lementem siófokra az ezüst partra a kikötői parkolóhoz nézni a balatont és ott láttam egy fiatal kismamát akinek volt egy kislánya, nagyon megtetszett és azóta nem tudom kiverni a fejemből.. mindig rá gondolok de hiába megyek arra nem látom :( egy fekete talán vw golf mk5-je van ha jol lattam borbet felnivel hiába parkoltam mellé nem figyeltem az autót.. Nem tudja senki ki lehet ő?

#kikötő #Siófok #ezüst part
2017. máj. 29. 22:32
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
szia :) sajnos semmi :\ körülbelül 10alkalommal jártam arra de nem találkoztam vele. ellőttem az esélyem akkor hogy odamenjek hozzá
2017. aug. 27. 16:25
 22/24 A kérdező kommentje:
szoktam rá gondolni de hiába ha nem látom majd egyszer talán véletlen összefutok vele
2017. aug. 27. 16:33
 23/24 anonim ***** válasza:

Én valamennyire hiszek abban, hogy nem véletlenül találkozunk emberekkel. :)

Viszont ilyen helyzetben az ember borzalmasan tehetetlennek érezheti magát.. csak várni hogy talán majd a véletlennek köszönhetően újra kereszteződnek az útjaitok. Talán addigra el is felejted ?

2017. szept. 29. 01:25
 24/24 A kérdező kommentje:
nem felejtem el
2018. jan. 24. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!