Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincsen közöttünk az a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincsen közöttünk az a lány akit láttam vagy nem ismeri valaki ki az?

Figyelt kérdés
Hisztek ti abban hogy szerelem első látásra? Ez körülbelül egy hónapja történt hétfői nap délelőtt hogy lementem siófokra az ezüst partra a kikötői parkolóhoz nézni a balatont és ott láttam egy fiatal kismamát akinek volt egy kislánya, nagyon megtetszett és azóta nem tudom kiverni a fejemből.. mindig rá gondolok de hiába megyek arra nem látom :( egy fekete talán vw golf mk5-je van ha jol lattam borbet felnivel hiába parkoltam mellé nem figyeltem az autót.. Nem tudja senki ki lehet ő?

#kikötő #Siófok #ezüst part
2017. máj. 29. 22:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Talán ha gyakrabban jársz oda még láthatod. De nem gondolod, hogy ha gyereke volt, akkor esetleg férjnél is lehet?
2017. máj. 29. 22:35
 2/24 anonim ***** válasza:
54%
Remélem nem a kislánya tetszett meg te perverz.. amúgy meg nagyon fura,mert egyik reggel hallottam a rádióban (nem tudom, melyik adó,ahol a Bochkorék vannak),hogy egy fekete golfos nő smsét beolvassák,aki egy fiatalembert keresett (látta az autójából),és kérte a Bochkorékat hogy vegyék fel vele valahogy a kapcsolatot..helyszínt ugyan nem mondtak, de egy hónapon belül volt..véletlen lenne?
2017. máj. 29. 22:38
 3/24 A kérdező kommentje:
1, Szerintem max 24-25körül lehetett. Kétlem. 2, nem nem a kislanyra xdd es nem vagyok perverz. Amugy nem szoktam rádiót hallgatni de melyik az a rádió? Betelefonálok holnap hátha
2017. máj. 29. 22:45
 4/24 anonim ***** válasza:

És ha 24-25 éves lehetett akkor nem lehet férje ha már gyereke is van?

Amúgy ha sikerül a rádiós terv, majd tájékoztass minket is mire jártál. Én szorítok neked. Hátha :)

2017. máj. 29. 22:50
 5/24 A kérdező kommentje:
Mindegy nem zavar a férje.. Ha van :D addig ugy sem nyugszok még meg nem találom. Köszönöm :)
2017. máj. 29. 22:53
 6/24 A kérdező kommentje:
Írok majd ide ha sikerült :)
2017. máj. 29. 22:54
 7/24 anonim ***** válasza:
Sok sikert :)
2017. máj. 29. 22:55
 8/24 A kérdező kommentje:
Írtam emailt a music fm-nek meg megszereztem a telefonszámot hátha :) köszönöm iza
2017. máj. 29. 23:07
 9/24 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok én is. :D
2017. máj. 29. 23:10
 10/24 anonim ***** válasza:
Mi tetszett meg benne ennyire?
2017. máj. 29. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!