Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pár randi után magabiztosabbá vált, és emiatt kissé ignorál, mit lehet tenni?
Tinderen ismertem meg egy srácot, aki nagyon kedves volt. Találkoztunk már többször is, volt már csók is. Eddig azonnal visszaírt szinte, viszont a legutolsó randi után már úgy vettem észre, nyeregben érzi magát. Fent van Fb-on, még sem válaszol, mikor ő kérdezett. Nincs programja, hiszen ő is írja. Nem figyelmes már annyira, meg sem kérdi, mikor tudatom vele, hogy nem vagyokjól később, hogy jobban vagyok-e.
Hogy tudnám ezt megoldani, anélkül, hogy infantilisen viselkednék?
Mikor egyszer mondtam neki, hogy nem esett jól, hogy nem érdeklődött, jobban vagyok-e, hanem a saját dolgait mondta csak, lazán odavetette, hogy hogy vagyok. Tehát semmi bocsán, hogy ezért meg azért nem kérdezte meg.
Nem akarok öntelt lenni, de van más lehetőségem is párt találni magamnak.
Keress mást, arra nem fogod rábírni, hogy figyeljen rád. Sőt, igazából szíve joga nem tenni, nem vagytok együtt, hogy az ember elvárja, hogy a másik úgy kérdezgesse, mint a párját vagy a barátját. Randiztatok párszor, elképzelhető, hogy ő talált mást, vagy nem gondolja ezt komolyan, a tinderes ismerkedés ilyen. Nálam is volt (bár csók nélkül) hogy randiztam valakivel, nem tudtam még, hogy mit akarok, de már úgy viselkedett velem és követelte a figyelmem, mintha a barátnője lennék... Ez nem így megy és ha az emberre erőltetik, csak rosszabb lesz. Nekem is agyamra ment, hogy valaki a semmiből rámakadt és már drágának hívott, meg kérdezte, hogy mi a bajom, mikor délelőtt nem válaszoltam neki, mert mondjuk aludtam... Vagy mert volt jobb dolgom, lényegtelen, mi miatt, de nem akartam akkor, ott vele beszélgetni, még ha lehet, hogy amúgy nem szerettem volna a kapcsolatot megszakítani vele, csak a derült égből ragaszkodás kiakasztott. 2 éve nem volt kapcsolatom, nem akarnám egyik napról a másikra ezt a nyomulást, lassan leszek amúgy is szerelmes.
Szerintem ilyenkor az ember csak úgy kerülheti el azt, hogy gyerekesnek tűnjön, ha egyszerűen 1-2 próbálkozás után elfogadja a másik inaktivitását és továbbáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!