Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pár randi után magabiztosabbá vált, és emiatt kissé ignorál, mit lehet tenni?
Tinderen ismertem meg egy srácot, aki nagyon kedves volt. Találkoztunk már többször is, volt már csók is. Eddig azonnal visszaírt szinte, viszont a legutolsó randi után már úgy vettem észre, nyeregben érzi magát. Fent van Fb-on, még sem válaszol, mikor ő kérdezett. Nincs programja, hiszen ő is írja. Nem figyelmes már annyira, meg sem kérdi, mikor tudatom vele, hogy nem vagyokjól később, hogy jobban vagyok-e.
Hogy tudnám ezt megoldani, anélkül, hogy infantilisen viselkednék?
Mikor egyszer mondtam neki, hogy nem esett jól, hogy nem érdeklődött, jobban vagyok-e, hanem a saját dolgait mondta csak, lazán odavetette, hogy hogy vagyok. Tehát semmi bocsán, hogy ezért meg azért nem kérdezte meg.
Nem akarok öntelt lenni, de van más lehetőségem is párt találni magamnak.
csak amikor mondtam neki, hogy számomra nagyon fontos, hogy rákérdezzen a dolgokra, mert innen érzem, hogy tőrődik velem, elkezdte, hogy dehát ő megkérdezte, de úgy érezte, nem szeretnék beszélni róla..
de mondom azért ha úgy is érzed, egy jobban vagy-e kérdést nem fogok zaklatásnak venni.
Nem érti.
Csak nekem nagyon szimpatikus, mert kedves volt, emlékszik minden mondatomra, amit mondtam, de valahogy mégis figyelmetlen.. mintha elfelejtené alkalmazni is.
Ha következőleg felhozza, hogy találkozzunk, mégis mit tegyek? Mert én szeretném szeretni, és ő is engem, látom, de nekem hogy átment ilyen leszarom stílusba, nem tetszik.
"Mert én szeretném szeretni, és ő is engem, látom, de nekem hogy átment ilyen leszarom stílusba, nem tetszik."
Ja, látod, hogy szeret... Azért tojik rád... Ébredj már fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!