Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nálad levonna egy nő "értékébő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálad levonna egy nő "értékéből" az, ha megtudnád, hogy az előző kapcsolatában bántalmazták?

Figyelt kérdés
A végén... Az utolsó kapcsolatom nagyon csúnyán végződött, rendőrség segítségével tudtam csak tőle megszabadulni (beteges, de alaptalan féltékenység volt az ok). Sokáig tartott, míg újra merek ismerkedni, de olyan ciki... Mindig megkérdezik, miért lett vége a régi kapcsolatomnak és nem tudok mit mondani, mert szégyenlem bevallani... Titeket elrettentet ez egy nőtől? 22
2017. máj. 14. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
attól függ, hogy ez milyen nyomokat hagyott benne?! Ha emiatt zárkózott, visszahúzódó, pesszimista, gyanakvó lett akkor felejtős.
2017. máj. 14. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Nem, nem vonna le semmit. Bár a bántalmazott nőknek gyakran pont a bántalmazó férfi az esete, ezért valószínűleg én nem lennék elég "jó" neki...
2017. máj. 14. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
volt egy barátnőm, aki a bántalmazott kapcsolatából hozzám "menekült". Aztán mégis visszatért az exhez, mivel neki az jobb volt, hogy állandóan megcsalják, és ha ezt szóvá teszi, akkor bevernek egy mokkát a szeme alá. Stockholm szindróma tipikus esete. Szóval sajnos én nem voltam elég agresszív, domináns, erőszakos neki. Azóta meg hozzám járogat vissza dugni, mert azt meg otthon nem kap rendesen. Így megvan mindene, amire vágyik, a hosszas kemény szexet tőlem kapja meg, a pofonokat meg a csávójától...
2017. máj. 14. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vonna le semmit. Ha elmondanád, miért lett vége, azt pedig jó pontnak tekinteném, mert számomra fontos az őszinteség és nem egy hazugsággal indítanál.

Ha cikinek tartod, mondd, hogy nem szeretnél róla most beszélni, ha úgy alakul a kapcsolatod az illetővel, elmondod. 27/f

2017. máj. 14. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem von le semmit az értékedből. nem te tehettél róla
2017. máj. 14. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Na majdnem írtam valami csúnyát, mert azt hittem a csávó vagy.

Ilyen miatt nem aggódj, ez a volt barátodat mínősíti, nem téged.

2017. máj. 15. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!