Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányról akivel randizom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányról akivel randizom tudom, hogy lépett már félre az előző kapcsolatában. Kéne idegeskednem emiatt vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Szóval a lány akiről a kérdés szól ugyan még elég fiatal, de tudom, hogy már volt pár "pasiügye" mivelhogy eléggé szép lány és szeret bulizni is. Én is szóval ezzel nincs gond, meg engem igazából nem zavarnak az exek de 100%-ig biztosan tudom, hogy az előző barátját (1 éve volt ez) megcsalta amikor adódott rá egy nagyon jó "lehetőség" vagyis inkább jó pali.

Legalábbis nekem így mondták, hogy mi igaz belőle azt konkrétan nem tudom viszont tényleg csalt már meg valakit ez a lényeg.

Ez picit azért felvet bennem kételyeket vele kapcsolatban, hogy mennyire monogám típus vajon, de igazából tényleg olyan aranyos és rendes lány én nem néztem volna ki belőle. Még nem tartunk ott, hogy kimondjuk hogy mi most akkor együtt vagyunk de már igazából időszerű lenne. Nekem amúgy még nem adta oda magát, azt mondta csak akkor szeretné ha már együtt leszünk.

Bízok benne csak azért érdekelne mások véleménye is.

2017. márc. 1. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
ha olyanja lesz nem lesz lelkiismeret furdalása.. ez biztos, a többi...........
2017. márc. 1. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
A bulizós szép lányok ilyenek. Ne várj hűséget tőle. Gondolkodás nélkül fog téged is megcsalni, hogy lubickoljon a "szép vagyok, neki is kellek" érzésben. Élvezik ezt a "hatalmat".
2017. márc. 1. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Ami egyszer karika, gurul az.
2017. márc. 1. 22:58
 4/10 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
2017. márc. 1. 23:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Ő 19 en 23
2017. márc. 1. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem a bulizáson van a hangsúly, buliznak a normális lányok is.

Ha egyszer megtette, nem jelent jót, nekem nem kellene. De ha lenne lehetőség, talán megkérdezném a körülményekről.

Az, hogy aranyos, kedves ne tévesszen meg. Nem idegenekkel kell kedveskedni, hanem a közel állókkal.

2017. márc. 2. 06:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyfelől ha nem bízol benne, nincs sok értelme egy kapcsolatnak.

A félrelépéséről meg kérdezd meg (ne kérdőre vond). Ha ügyes vagy, tudsz feltenni keresztkérdéseket, abból rájössz hogy egyszeri alkalom volt e, és megbánta, vagy ez amolyan "hobby".

Én bárhova elengedem a barátnőmet, és meg se fordul a fejemben hogy félrelép. Pedig volt, hogy ott voltam vele, mégis leszólította egy srác, vagy még a kapcsolatuk elején bulizott és ivott egy keveset, de úgyse engedett más srácokat közel- pedig akkor még csak udvarló fázisban voltam (tehát nem is lett volna megcsalás). Ez így nyolcadik éve jól működik...

2017. márc. 2. 07:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Minek kezdesz bele ha már most ezen agyalsz?Tok felesleges.Lehet megváltozott,de ezt Te már nem fogo neki elhinni,mert túl sokat tudsz.A bizalmatlanság mar most benned van.
2017. márc. 2. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahogy mondani szokás, k*v@ból nem lesz szalonna... az ilyet jobb elkerülni, különben fogod te még szívni a fogad később... és akkor majd senkinek nem mondhatod, hogy nem szóltak neked előre...

26/F

2017. márc. 2. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Dobod most, vagy amikor majd téged is megcsalt?
2017. márc. 3. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!