Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha bárki kiír ide egy kérdést, hogy valamilyen problémája van a kapcsolatában, akkor egyből olyan válaszok jönnek, hogy "hagyd ott a francba"?
Ráadásul akik ezeket válaszolják kapásból, azok teszik fel naponta a kérdést, hogy "miért nincs kapcsolatom", meg "miért nehéz párt találni"..
Ahelyett, hogy normális tanácsot adnának a kérdezőnek..
Na, azért nem minden problémára szokták ezt írni. De azért amikor más fiúkkal/lányokkal találkozgat, megüti, elküldi a 'csába a "vita hevében", megalázza, magányosnak érzi magát az illető, folyamatosan hazudozik neki a másik, képtelen a kommunkációra, érzelmileg zsarolja, következetlen, százszor nem tartja be amit százszor megígér, vita közben mindig felhánytorgatja azt amiről nem szeretsz beszélni, vita helyett csak hisztire képes, akkor igenis ott kell hagyni a francba.
A javítható dolgokra meg azért szoktak hasznos tanácsok jönni, én úgy vettem észre.
"hagyd ott a francba"
Aki kínlódik a kapcsolatában csak annak adunk ilyen választ,tanácsot,hogy a szenvedéseitől megszabaduljon.
A többi már a személyes magánügye a mérlegelést illetően.
Honnan tudod, hogy ki válaszol?
Ebben a kategóriában még sose tettem fel kérdést. Gondolom nem vagyok vele egyedül.
Másrészt: van, amikor külső szemlélőnek egyértelmű, hogy szakítani kell. Sőt, a kérdezőnek is az, csak nem tudja megtenni, mert szerelmes.
És itt várja a csodát, hogy kap pár tippet, hogy lehet egy felnőtt embert megváltoztatni, jóvátenni a múltat, vagy hasonló lehetetlen kívánság.
A Családi kapcsolatokban meg a "költözz el" a divat, ami ugyanennek a megfelelője rokonokra vonatkoztatva. Pedig a kérdező általában a kapcsolatát akarja rendezni, ami nem fog varázsütésre megjavulni attól még, hogy elköltözik.
Tényleg vannak helyzetek, amikor érdemes szakítani, de azért legtöbbször ez a tanács csak az akaraterő hiányát mutatja. Arra ösztönöz, hogy add fel. Ezek a válaszadók valószínűleg e mentalitás alapján élik az életüket, és megkeseredett emberek.
Nagyon jó "röntgen" szemeid lehetnek, ha te ennyire biztos vagy ebben hogy ha valaki olyan választ ad"hagyd ott a francba" akkor az olyanok tesznek fel ilyen kérdést, hogy "miért nincs kapcsolatom"
Nevetséges..amúgy meg ha valaki le ír 1 történetet,szitut ki elemez magáról és tanácsot kér, és mindenki egyhangúan azt írja h lépj már le/ki stb csak a kérdező nem látja így mert naiv stb..akkor mit vársz? Meg jegyzem írtam nem 1x nem 2x azt h valaki hagyja ott másikat :D De nem is keresek senkit mivel van
1. mert nem ők szerelmesek a kérdező szerelmébe
2. lehet, hogy élőben nem mondanának ilyet
3. sokszor szarul vannak feltéve a kérdések - van, hogy a sztorik se állnak össze, kevés a részlet, egyoldalú az egész. ja, és sokszor már a kérdés is téves következtetésekkel van tele.
pl. miért van az, hogy rövid hajjal már nem akar velem szexelni a barátom? lehet, hogy a kettő független.
és szar kérdésre könnyebb szarul válaszolni.
En is szoktam sok ilyet irni. Altalaban amilyen problemakat leirnak itt, arra mast nagyon nem lehet irni.
Amugy lassan masfel eve egy jol mukodo kapcsolatban elek es nem szoktam panaszkodos kerdeseket kiirni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!