Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért van az, hogy első, második randin már egyből leakartok kapni egy lányt?

Figyelt kérdés
Sok ilyen sráccal talalkoztam sajnos, és nagyon értetlenek voltak mikor elmondtam nekik, mit reagálnék arra ha a semmiből smárolni próbálnának. Nem érzitek úgy, hogy ezzel el is lehet valakit ijeszteni?

2017. máj. 10. 09:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem hamarkodom el az ilyet.

Kb egy hónap, mire úgy-ahogy megismersz valakit, addig meg hova akarjak smacizni? :D

2017. máj. 14. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne ezen múljon! Én is így jártam h rögtön le akart támadni, de nem hagytam. Ma már együtz vagyunk és jót nevetünk mindog azon hogy milyen kis nyomulós volt 😂 ha tetszik akkor ne ez alapján dönts :) 22/l
2017. máj. 18. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!