Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért van az, hogy első, második randin már egyből leakartok kapni egy lányt?

Figyelt kérdés
Sok ilyen sráccal talalkoztam sajnos, és nagyon értetlenek voltak mikor elmondtam nekik, mit reagálnék arra ha a semmiből smárolni próbálnának. Nem érzitek úgy, hogy ezzel el is lehet valakit ijeszteni?

2017. máj. 10. 09:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

én akkor akarom csak, ha látom hogy kölcsönös a szimpátia

de volt olyan lány (akivel elvileg nem is randi volt), hogy elvárta volna, hogy legyen csók az első találkán

meg hallottam más ismerősöktől is, hogy ők elvárják, hogy a srác megcsókolja az első randin, szóval sokaknál ez elvárás, mármint lányoknál :)

24F

2017. máj. 10. 09:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg sokan elvárják a lányok közül is, lásd itt a csomó "nem volt csók az első randin, akkor felejtős?" kérdéseket.

Esetemben ez függ a partnertől illetve a randi sikerességétől.

2017. máj. 10. 09:28
 3/12 A kérdező kommentje:

Akkor csak én vagyok ilyen gatlasos, hogy először talalkozunk és nekem ez szoba se jöhet, hogy megcsókoljanak, ráadasul könnyen zavarba is jövök.

Akiket meg leírtatok lányokat, nekem olyannak tűnnek, akik már egyből belevetnék magukat a dolgokba.

2017. máj. 10. 09:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te vagy ilyen kérdező, én sem hagyom soha, hogy első pár randin megcsókoljanak. Ez egy ismerkedő fázis. Nem értem aut a hozzáállást, hogy ha az első 2-3 randin nincs csók, akkor már nem lesz semmi belőle. Ez úgy hülyeség, ahogy van
2017. máj. 10. 10:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Ki, én? Én nem...
2017. máj. 10. 10:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy miért jó ez. Ráadasul kényelmetlen helyzetbe is hozhat vele, vagy elrontja azt amit eddig az ismerkedes soran felépített, legalabbis nálam így van.
2017. máj. 10. 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Felgyorsult a világ...
2017. máj. 10. 11:35
 8/12 Diavolino44 ***** válasza:
16%

Nalam ez ugy mukodik, en ha meglatok egy not, kb 3 masodperc mulva tudom, hogy ezzel a lannyal akarok szexelni vagy sem. (S nagyjabol mi ferfiak igy mukodunk) Ha egy nonek, nem eleg egy facebook chat + egy 2-3 oras randi arra, hogy megcsokoljam, akkor annyira kulonbozik a szemelyisegunk, hogy ugy sem lenne belole semmi.

Abban viszont teljesen egyetertek, hogy a semmibol csok az tenyleg riaszto, elotte kezenfogva setalas, kar simogatas ilyenek kellenek.

2017. máj. 10. 11:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig felejtős volt az a férfi, aki első randin csókolózni akart, vagy megcsókolt. Aztán megismertem a páromat. Mondjuk nem a semmiből jött a csók, de én még így is bátornak találtam, nah de elolvasztotta a szívem egy pillanat alatt. Amúgy azért csókolt meg, mert veszettül vonzónak talált, és ez kölcsönös volt.
2017. máj. 10. 11:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Én sosem csókolom meg az első randin még akkor sem, ha nagyon adná magát, pedig eldönteni addigra simán el tudom, hogy szeretnék-e többet vagy sem.
2017. máj. 11. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!