Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van az, hogy első, második randin már egyből leakartok kapni egy lányt?
én akkor akarom csak, ha látom hogy kölcsönös a szimpátia
de volt olyan lány (akivel elvileg nem is randi volt), hogy elvárta volna, hogy legyen csók az első találkán
meg hallottam más ismerősöktől is, hogy ők elvárják, hogy a srác megcsókolja az első randin, szóval sokaknál ez elvárás, mármint lányoknál :)
24F
Tényleg sokan elvárják a lányok közül is, lásd itt a csomó "nem volt csók az első randin, akkor felejtős?" kérdéseket.
Esetemben ez függ a partnertől illetve a randi sikerességétől.
Akkor csak én vagyok ilyen gatlasos, hogy először talalkozunk és nekem ez szoba se jöhet, hogy megcsókoljanak, ráadasul könnyen zavarba is jövök.
Akiket meg leírtatok lányokat, nekem olyannak tűnnek, akik már egyből belevetnék magukat a dolgokba.
Nalam ez ugy mukodik, en ha meglatok egy not, kb 3 masodperc mulva tudom, hogy ezzel a lannyal akarok szexelni vagy sem. (S nagyjabol mi ferfiak igy mukodunk) Ha egy nonek, nem eleg egy facebook chat + egy 2-3 oras randi arra, hogy megcsokoljam, akkor annyira kulonbozik a szemelyisegunk, hogy ugy sem lenne belole semmi.
Abban viszont teljesen egyetertek, hogy a semmibol csok az tenyleg riaszto, elotte kezenfogva setalas, kar simogatas ilyenek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!