Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt "bevállalják" az örömlányok? Nem átlagos kérdés!
Még soha sem volt barátnőm, szűz vagyok, de mégsem ezért szeretnék örömlányokhoz menni (ill. inkább csak egyhez járni rendszeresen), hanem beszélgetni.
Mert úgy tűnik, hogy személyesen senki sem ismerkedne velem, és szeretnék már végre valakivel beszélgetni -nem csak a haverjaimmal- kicsit lelkizősebb témákról. Persze nem egy útszélire gondoltam, hanem egy olyan idősebb hölgyre, aki meg tud érteni, és nem egy faragatlan tuskó.
Szerintetek ezt is lehet csinálni?
Azért meg légyszíves ne szekáljatok, hogy nem hajlandóak semmilyen formában barátkozni/ismerkedni velem a lányok, nem csak én tehetek róla...
21/F
Én láttam már k*rvát. sokáig itt dolgoztak az utcasarkunkon. Nem tisztem ítélkezni, és lehet h azért mert lány vagyok, de én még beszélgetni se akartam volna velük.
Kaptál pár ajánlatot itt lányoktól akik ingyen beszélgetnének veled. Szerintem jobban jársz ha elfogadod valamelyik ajánlatot. Amúgy ha írsz egy privát mailt akár én is szívesen dumálok veled. Ne hidd h egy ilyen nő megoldhatja a gondjaidat.
szia,
azokkal akik azt irtak irj imelt, mi a bajod? lehet par level utan talakoznatok. en abszolut megertem, hogy elöbb valtananak neten keresztül par szot azzal, akivel talakoznak.
(előző)
Egyúttal megragadom az alkalmat, hogy "kihasználjam" ezt a dolgot. Bár nekem nincsenek ilyen problémáim mint neked, de örömmel ismerkedek meg új emberekkel és amúgy is külföldre készülök, tehát minden új ismeretségre nyitott vagyok. Így aztán HELYETTED én örömmel venném fel az említett lányokkal a kapcsolatot. Ja igen és nekem kint van az e-mail...
Szép estét és fel a fejjel!
Az előttem szólókkal értek egyet, de ha mégis örömlányra vágsz ilyen téren tudok ajánlani.
Itt a honlapja. Egy idősebb nő, aki mellesleg képzett szexuálpszichológus is. Vele szerintem megoldódhat a problémád, fordulnak hozzá gyakran ilyen jellegű kéréssel.
Érdekes kérdés.Voltam néhány lakásos szolgáltatónál,de pont azért,mert nem volt kedvem dumálni.
Kérhetsz masszírozást is,ha nincs kedved máshoz,vagy csak pipáztatsz.Szerintem később megbánnád,ha csak dumáért fizetsz.
A pszichológusokkal is óvatosan.Az sztk-st nem érdekli semmi,felírja a xanaxot és mehetsz.A magán meg meggyőz róla,hogy ez meg az a bajod,és évekig járhatsz.
Valami nagyon nagy gátlás lehet benned.Egy örömlány megtanít dugni,megismered egy nő testét.Ha meg tudod használni már a fütyköst,az átsugárzik,az egész fellépéseden.Kivéve hogyha nem vmi pélóprobléma miatt vagy magad alatt.
kommenteket nem olvastam el, de szerintem túl sok filmet nézel...ez nem a MICSODA NŐ!
menj át a szomszédba Babi nénihez, az majd beszélget veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!