Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt "bevállalják" az örömlányok? Nem átlagos kérdés!
Még soha sem volt barátnőm, szűz vagyok, de mégsem ezért szeretnék örömlányokhoz menni (ill. inkább csak egyhez járni rendszeresen), hanem beszélgetni.
Mert úgy tűnik, hogy személyesen senki sem ismerkedne velem, és szeretnék már végre valakivel beszélgetni -nem csak a haverjaimmal- kicsit lelkizősebb témákról. Persze nem egy útszélire gondoltam, hanem egy olyan idősebb hölgyre, aki meg tud érteni, és nem egy faragatlan tuskó.
Szerintetek ezt is lehet csinálni?
Azért meg légyszíves ne szekáljatok, hogy nem hajlandóak semmilyen formában barátkozni/ismerkedni velem a lányok, nem csak én tehetek róla...
21/F
na ezért nem szeretnék lányokkal ismerkedni, csak kinevettetnének!
erre meg nincs szükségem jelenleg.
pedig nem tudok mást, vagy pénz miatt tudok beszélgetni valakivel, vagy senki sem akar beszélgetni velem (mármint lány).
már ki is néztem egyet és egyeztettem vele, nem kér annyit mintha történne is valami és barátságosnak is tűnt.
"Csak egy csajszii"vagyok
Sztem te nem is akarsz senkivel ismerkedni nem a lányok sz*rnak le ha nem te őket..:S
Nagyon sokan mondták hogy meghallgatnak,beszélgetnek veled még én is.! De ha te azt hiszed hogy leszarnak utána akk az hülyeség neked tudod mi bajod van?? nem akarsz ismerkedni neked van 1 kicsi világod és nem akarsz kiszabadulni onnan!! nem bunkóságból írtam/írom de ez igaz
te szarsz le minket"lányokat"nem forditva ha meg csak olyanokat ismersz vagy olyannal taliztál akkor ismerj meg mást is!!
Nem mindenki ugyan olyan!!!!!
Egy párnak írtam is emailt, semelyik sem akart találkozni csak itt végighallgatni. Azthiszem a neten van elég ember akinek nyavaloyghatok!
Te még a címedet sem tetted közzé, akkor biztos hogy én szarom le a lányokat?
mostmár nem kell közzétenned, már nem érdekel.
amúgy ma megyek.
a végén azért röhögtem :D
ez a szitu jutott most eszembe:
A sietős búcsúzás!
L: hívj föl!
F: de nem is tudom a számodat
L: ha egymásnak teremtettek minket majd kitalálod!
bocsi, de tényleg felidegesítettél most ezzel az álszent dumával!!!
Nem teljesen értek egyet a kérdezővel, de most kivételesen igaza van, jogosan kapta fel a vizet.
Ennek ellenére nem kéne így elidegenedni a lányoktól.
19/L
Támogatlak. Én azért fogok menni, hogy dugjak.
F 21 szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!