Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt "bevállalják" az örömlányok? Nem átlagos kérdés!
Még soha sem volt barátnőm, szűz vagyok, de mégsem ezért szeretnék örömlányokhoz menni (ill. inkább csak egyhez járni rendszeresen), hanem beszélgetni.
Mert úgy tűnik, hogy személyesen senki sem ismerkedne velem, és szeretnék már végre valakivel beszélgetni -nem csak a haverjaimmal- kicsit lelkizősebb témákról. Persze nem egy útszélire gondoltam, hanem egy olyan idősebb hölgyre, aki meg tud érteni, és nem egy faragatlan tuskó.
Szerintetek ezt is lehet csinálni?
Azért meg légyszíves ne szekáljatok, hogy nem hajlandóak semmilyen formában barátkozni/ismerkedni velem a lányok, nem csak én tehetek róla...
21/F
Igen!
www.budapesterotika.hu
azt hiszem van egy hölgy BlackCat néven :)
írj neki mailt
üdv
Csak beszélgetni szeretnél vele?
Am szerintem bevállalják...de akár egy lánybarátoddal is tudsz ilyenekről beszélgetni....
Azért sok sikert! :)
Haver ezt sztem nagyon gyorsan felejtsd el :D Nem fogsz lelkitársat találni egy utcalányban, hidd el, h egyáltalán nem fogja érdekelni a te magánéleted, ezzel csak megtéveszted magad, az egész csak egy illúzió lesz. A végén amikor erre rádöbbensz írtó szánalmasnak fogod magad érezni.
Ennyi erővel már inkább menj el egy pszichiáterhez, ahol hasznod is lesz az egészből és segítséget is tudsz kérni.
Én lány vagyok, de megértelek. Ezt a kérdést én tettem fel :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..
Én szívesen beszélgetnék veled ingyen is, ha gondolod, írj egy mailt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!