Hülye a kérdés előre szólok;Egy átlagos kondis csávonak aki 18 kg-mal tud 4 ismétlést Scott padon, mekkora karátmérő lenne az "érthető"?
Figyelt kérdés
nem arra vagyok kiváncsi ,hogy legyökérezzetek és semmilyen beszólásra sem ,hanem arra hogy ha valaki ennyivel tud bicepszezni akkor mekkora karja lehet
ha te ennyivel tolod mekkora van?
nem csak karra edzek ,csak most ez érdekelne
köszönöm a normális válaszokat17F
2010. okt. 18. 19:35
2/25 anonim válasza:
Arra értette biztosan, de most aki nem zseni annyira a témában ne várj tőle eget rengető dolgokat
3/25 anonim válasza:
atlagos kondiscsavo XD
Lemerem fogadni h mar kemeny ket hete nagyon veszelyesen edzel es mar most azt varod h nojjon kapasbol a karatmerod:D
4/25 anonim válasza:
14-15 cm (mert átmérőt kérdeztél :D )
5/25 anonim válasza:
ehhez 30 centis virsli is elég.
6/25 anonim válasza:
nem függ az erő attól h mekkora a karod. nekem 38as karom van de a 30centis karral rendelkező segédmunkás ismerősöm oan súlyokat tud megmozgatni h el sem hiszem:D
7/25 A kérdező kommentje:
08:50 köszi a választ
jah igazatok van ,a kar kerületre gondoltam
kb 36-38cm-es karom van ,de akkor úgy látszik nem olyan nagyszám ha ennyivel tolom:(
köszönöm
2010. okt. 19. 20:48
8/25 A kérdező kommentje:
3 éve edzek egyébként a 3. kérdezőnek;)
2010. okt. 19. 20:49
9/25 anonim válasza:
bocs, de sztem nem edzel három éve
17 éves vagyok és 3 hónapja edzek, Scott-padon teljesen szabályosan, teljes mozgástartományban, lassú negatív szakasszal 30 kg-mal is megy 4 ismétlés
10/25 anonim válasza:
feltételezem 30kg 1kezessel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!