Hülye a kérdés előre szólok;Egy átlagos kondis csávonak aki 18 kg-mal tud 4 ismétlést Scott padon, mekkora karátmérő lenne az "érthető"?
nem arra vagyok kiváncsi ,hogy legyökérezzetek és semmilyen beszólásra sem ,hanem arra hogy ha valaki ennyivel tud bicepszezni akkor mekkora karja lehet
ha te ennyivel tolod mekkora van?
nem csak karra edzek ,csak most ez érdekelne
köszönöm a normális válaszokat17F
ezt is írnom kellett volna, 1 kézzel tolom 18kgmal ,
de most már a kérdés úgyis elévül
azthittem 18kgmal én vagyok a király:D
dehát azért nemértem ,mert haverom mondta hogy 10 kilóvan nyomja ,és olyan jó karjai vannak, húha, és nemértem hogyan lehet
nemsokkal alacsonyabb nálam, valószínű ez lehet az oka
még azt nemértem ,hogy ha több húst kajáltam volna az elmúlt három évben akkor izmosabb lennék(ugyanilyen erőnlét mellet) ,mert az erőm növekszik ,de az izmaim lassabban?!
Gondolom mennyire edzel 3 éve, inkább mondjuk úgy h 3 éve voltál először konditeremben aztán kb 2,5 évig le se néztél, most meg hébe hóba lemész.
Ne add már be nekem h 3 évig ennyi futotta h 18 kilóval nyomiskodsz...
19:10 nemértem hogy mire akarsz utalni ,vagy csak beszólós kedvedben vagy?!
vagy ez annyira kevés lenne, az első évbe nem akartam olyan hardcore edzéseket mert 14 évesen nem kifejezetten jó az izületeknek ,talán ezért nem megy egy kézzel 25kg-mal a bicepszezés
egyébként a 25kg-osra nem szólnál be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!