Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon hazudik, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hazudik, vagy sem?

Figyelt kérdés

Egy pár hete megismertem egy lányt. Csak összefutottunk, éppen csak kicsit beszéltünk és e-mail címet cseréltünk, ő adta meg magától.

Kicsit távol lakik tőlem, de nem vészes. Pár napra rá, már kerestük egymást, először ő engem aztán már felváltva írtunk egymásnak, msn-en is sokat beszéltünk.

Nagyon jól megértettük egymást, és még küldtünk is pár képet egymásnak, mert tényleg rövid ideig láttuk egymást. Tetszettünk egymásnak. Hamar nekiálltunk randit szervezni, megbeszéltük hogy én utazom hozzá, programot találtunk ki stb.

Még a randi elötti napokon szinte mindíg írtunk egymásnak, ő sokat keresett engem, egyre jobb lett a kapcsolatunk, elmondtunk egymásnak ezt azt, és jól ment minden.

A randi ma lett volna. Tegnap este még msn-en beszéltünk, és érezhető volt, hogy már nagyon várja a találkozót.

Én is örültem, nagyon...

Reggel egy sms-re ébredtem. Ő írt és az állt benne, hogy el kell halasztanunk a randit, mert hajnal óta nincs jól, lázas hányingere van meg hasonlók...

Elég rossz kedvem lett, elsőre elhittem amit írt, de aztán el kezdett motoszkálni a fejemben a gondolat, hogy esetleg csak meggondolta magát, amit nem értek, mert akkor biztos nem viselkedett volna igy, és feltűnt volna már előző nap hogy nem akarja annyira a dolgot...

Nem tudom mire gondoljak, tudom hogy a nőket sosem lehet megérteni, de mégis mi lehet az igazság?

Szerintetek?

Köszönöm a válaszaitokat!

(Ja, még annyit, hogy korban 20-30 év közöttiek vagyunk, ha ez segítség...)

2010. máj. 15. 13:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
v az is lehet h épp nincs telefon közelben...nem tom:S
2010. máj. 15. 13:26
 12/20 anonim ***** válasza:
én is a napokban kaptam el egy kis vírust, hasonló tüneteim voltak, és örültem, ha tudtam aludni 1-2 órát, szerintem hívd fel holnap, mert ha beteg lehet, h kedve sincs beszélni meg tényleg pihen, holnapra már biztos jobban lesz
2010. máj. 15. 13:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Bár ez nem a legkorrekteb megoldás,de én még annyit is megtennék a 3. sikertelen hívás után,hogy +1 fél óra múlva egy másik telóról is hívnám,h ne lássa a számodat(ha baj lenne,ki lehet dumálni,h a tiéd lemerült és kölcsönkérted x-ét)
2010. máj. 15. 13:27
 14/20 anonim ***** válasza:
hát nem feltétlen hazudik, elég szar idő van, szóval elképzelhető...
2010. máj. 15. 13:29
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Írtam neki sms-t, még nem válaszolt,de majd meglátjuk.

Én is bízom benne, hogy nem hazudott, ennél komolyabbnak és őszintébbnek tűnt eddig. Persze az is lehet, hogy naív vagyok. :(

2010. máj. 15. 13:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Küldenék jobbulásos sms-t,de szépen megfogalmazva,és a végére odaírnám,hogy amint jól lesz bepótoljuk a randit !ennyi.igazat is mondhatott...ha a kövit is lemondja,na akkor kezdj el agyalni!23N.
2010. máj. 15. 14:06
 17/20 A kérdező kommentje:

Beszéltünk, és már tudom, hogy minden OK! :)

Köszi a válaszokat!

2010. máj. 15. 23:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Naaaa,írd már le,h mi volt! -ha már így aggódtunk érted!
2010. máj. 16. 08:08
 19/20 A kérdező kommentje:
Tényleg beteg szegény, és aludt mikor kerestem. Beszéltünk azóta sokat, és a randi is meglesz. :)
2010. máj. 16. 10:51
 20/20 anonim ***** válasza:
nah látod...felesleges volt izgulni!:)
2010. máj. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!