Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal? Vajon tényleg nem ismeri a titkos imádót? Vagy hazudik?
Figyelt kérdés
A férjem emailen szerelmes üzeneteket kapott. Kétszer szerelmes dalt küldött neki az ismeretlen "hölgy", és egy képeslapot, saját verssel. És az email címén kívül semmit nem tudunk róla. Ja, a férjem sem, állítólag.2009. nov. 2. 13:43
1/13 anonim válasza:
Még nem biztos hogy megcsal attol hogy ilyen üzenetet kapott.Lehet h titkos imádó vagy csak szórakozik valaki veletek
2/13 anonim válasza:
Hivd el te randizni a titkos imádót, válaszolj az emailre, és akkor kiderül
3/13 anonim válasza:
szerintem nem ismeri a férjed sem, hiszen ha tudná, miről van szó, igyekezett volna eltitkolni... őszinte hozzád, örülj neki! próbáljátok meg együtt kideríteni, ki ez és elhívni egy randira...aztán a találkahelyen együtt jelenjetek meg, és tisztázzátok az idegen nővel, hogy ti házastársak vagytok, szeretitek egymást és hagyjon titeket békében...
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már írtam a hölgyeménynek, de természetesen nem válaszolt. A férjem is írt neki, neki sem reagált. Most akkor vagy tényleg csak szórakozik valaki velünk, vagy mégis van valami közöttük és természetesen nem hülye, hogy válaszoljon. Jaj, nem tudom.
2009. nov. 2. 14:28
5/13 anonim válasza:
Nekem ez kicsit komolytalannak tűnik, hogy így gondolod, ilyet felnőtt emberek nem csinálnak...
6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit tartasz komolytalannak. Nem viccből kérdeztem. :( Hanem mert nagyon zavar a dolog. Igyekszem bízni a páromban, de egyszer már megcsalt, 8 éve. Azóta nem, de szeretnék rájönni ki lehet a nő.
2009. nov. 2. 15:09
7/13 anonim válasza:
Az a gyanúm, hogy annyi titok lengi körül azt az imádót, hogy a férjedről sem tudhat sokkal többet az e-mail címén kívül, ha ilyeneket csinál.
8/13 anonim válasza:
Szerintem simán megcsal, már fel is hívta h ne írjon vissza az e mailra meg stb...
9/13 A kérdező kommentje:
Az utolsónak: remélem, nincs igazad. Ha mégis, az nagy gáz lenne, ugyanis van 3 gyerekünk is.
2009. nov. 2. 18:49
10/13 anonim válasza:
Én sms-t kaptam így, hogy hiányzom, rég beszéltünk stb. A barátnőm, most már volt barátnőm olvasta el, akkor, és most se tudom ki írta.
Visszaírtunk, de nem jött válasz, hívtam, de nem vette fel. Soha nem csaltam meg, tiszta volt a lelkiismeretem, hitt nekem.
Szóval nem kell mindig rosszra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!