Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon hazudik, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hazudik, vagy sem?

Figyelt kérdés

Egy pár hete megismertem egy lányt. Csak összefutottunk, éppen csak kicsit beszéltünk és e-mail címet cseréltünk, ő adta meg magától.

Kicsit távol lakik tőlem, de nem vészes. Pár napra rá, már kerestük egymást, először ő engem aztán már felváltva írtunk egymásnak, msn-en is sokat beszéltünk.

Nagyon jól megértettük egymást, és még küldtünk is pár képet egymásnak, mert tényleg rövid ideig láttuk egymást. Tetszettünk egymásnak. Hamar nekiálltunk randit szervezni, megbeszéltük hogy én utazom hozzá, programot találtunk ki stb.

Még a randi elötti napokon szinte mindíg írtunk egymásnak, ő sokat keresett engem, egyre jobb lett a kapcsolatunk, elmondtunk egymásnak ezt azt, és jól ment minden.

A randi ma lett volna. Tegnap este még msn-en beszéltünk, és érezhető volt, hogy már nagyon várja a találkozót.

Én is örültem, nagyon...

Reggel egy sms-re ébredtem. Ő írt és az állt benne, hogy el kell halasztanunk a randit, mert hajnal óta nincs jól, lázas hányingere van meg hasonlók...

Elég rossz kedvem lett, elsőre elhittem amit írt, de aztán el kezdett motoszkálni a fejemben a gondolat, hogy esetleg csak meggondolta magát, amit nem értek, mert akkor biztos nem viselkedett volna igy, és feltűnt volna már előző nap hogy nem akarja annyira a dolgot...

Nem tudom mire gondoljak, tudom hogy a nőket sosem lehet megérteni, de mégis mi lehet az igazság?

Szerintetek?

Köszönöm a válaszaitokat!

(Ja, még annyit, hogy korban 20-30 év közöttiek vagyunk, ha ez segítség...)

2010. máj. 15. 13:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Megvan annak is az esélye, hogy igazat írt. Beszélj meg vele egy másik találkát. Ha arra is kitalál valamit, akkor szerintem egyértlemű.
2010. máj. 15. 13:17
 2/20 Rainmaker ***** válasza:
Szerintem könnyen lehet, hogy tényleg rosszul van, nem kell a legrosszabbra gondolni:) Írj neki mail-t, hívd fel, vagy msnezzetek:)
2010. máj. 15. 13:18
 3/20 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy mit kéne erre lépnem? Hívjam fel, tegyek úgy mint aki nem hiszi el amit mond és sértődjek meg, vagy nemtom.

Valami ötlet, hogy ilyenkor mi az amit érdemes tenni?

4/20 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján sztem nem kamuzik.Most nagyon olyan az idő is,h bárki megfázhat,megbetegedhet.A korotok miatt kizárnám a gyerekes meggondoltam magamat dolgokat.
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen ne hazudtold meg így,látatlanban,mert az elrontaná azt ami még el sem kezdődött!
2010. máj. 15. 13:20
 6/20 anonim ***** válasza:
sztem sem hazudik! hívd fel, msn-ezetek! jah...és egyáltaln ne sértődj meg!:)
 7/20 A kérdező kommentje:
Hívtam egy 10 perce de nem veszi fel. :(
 8/20 anonim ***** válasza:
hmmm...lehet h csak nem vette észre v nem tom :S
2010. máj. 15. 13:22
 9/20 anonim ***** válasza:
Ez érdekes h nem veszi fel...Próbáld még 1-2 szer,ha akkor sem veszi fel(most lehet hogy pont nem ér rá,ezt megérteném még),akkor sztem felejtős,mert itt akkor egyéb gáz van..
2010. máj. 15. 13:23
 10/20 anonim ***** válasza:
v ak írj neki sms-t azt majd ugyis észre veszi és ha arra sem reágál, ak valószínű h lehet vmi:(
2010. máj. 15. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!