Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mi idegesít leginkább egy csajban?
12:49
Szerintem kb. ugyanezeket sorolnák fel:)
Hisztis - türelmes embernek tartanak de mindennek van határa. Mondjuk gyorsan kiszűröm a hisztiseket, még bármilyen kapcsolat előtt, és onnantól nincs tovább
Nem szeretem ha rámenős, sokkal jobb amiért meg kell küzdeni, meg különben is, nehogy már a lányok kezdeményezzenek.
Ronda - ez szubjektív természetesen, jártam már olyan lánnyal aki a haverok szerint ,,csúnyácska", de még most is szépnek tartom.
Buta - gyerekes, unintelligens, nem lehet normális dolgokról normálisan elbeszélgetni vele.
Ápolatlan - az ápoltság alapvető dolog úgy gondolom. Másrészt nem szeretem ha több festék van rajta mint a Mona Lisán. Pedig az egy festmény! Minimális smink lehet, de az se baj ha nincs, jobban szeretem a természetes szépséget.
Utálom ha megpróbálják megváltoztatni a szokásaimat, legfőképp azokat amik nem is károsak.
Még szeretem a szabadságot, nem akarok állandóan együtt lenni vele 7-napból 7-et, kell az hogy a haverokkal lézengjek a városban, elmenjünk kocsmázni, bulizni, berúgni, és ezek ne zavarják, ne akarja megmondani mennyit igyak, hová menjek és kivel.
Féltékeny - alapvető a feltétlen bizalom egy kapcsolatban mindkét fél részéről, és úgy érzem nem szoktam okot adni a féltékenykedésre.
Tudom mi férfiak sem vagyunk tökéletesek, közel sem. Én sem. Rengeteg hibám mellett van egy csomó rossz tulajdonságom is. De el kell fogadni a másikat olyannak amilyen, és ha annak ellenére szeretni tudjuk hogy milyen, akkor nincs gond.
Megváltoztatni ne próbáljuk, mert nem fog menni, max átmenetileg, de aztán elkezd gyűlni a feszültség pont e-miatt.
Nem olyan egyszerű az érzéseknek parancsolni, de ha tényleg komoly kapcsolatot akarunk akkor előtte mérlegelni kell hogy tényleg szeretni tudjuk-e a másikat, annak minden jó és rossz tulajdonságával együtt.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!