Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mi idegesít leginkább egy csajban?
15/F
Engem az, ha ilyen nagyon végony sipákolós hangja van. Meg ha naon szemtelen pl tanárokkal, mármint nem az h órán vmi vicceset beszól, hanem ha tanárnak pofázik. Az még nemis olyan baj, ha elvan magától szállva, de ha ki is mutatja rendesen, és másoknak meg is mondja h kis szarok hozzá képest, akkor az nemjó. Kb ennyi :P
Buta,ápolatlan,tv függő,hisztis,féltékeny.
32/F
csúnya és rámenős egyben.. fuj
pletykás, sikítozik....
egyszerűen hülye mint a seggem és büszke is rá...-.-
Nem lehet vele komolyan beszélgetni, vagy csupán csak megbeszélni valamit.
12:24es!
Dehogy vagy régimódú!! :)
Én pont azt utálom a legjobban a mai fiatalokban főleg, hogy semminemű tiszteletet nem mutatnak...mások, és maguk iránt sem, Anyira rossz ez. Én azt tisztelem, aki megérdemli, mert a mai világban, már én járnék rrosszul, ha tisztelnék mindenkit (úgy, ahogyan én tudok!), aki nem is érdemli meg
12.39.
Tegyél fel egy fordított kérdést és meglátjuk mit válaszolnak a "tökéletes"nők. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!