Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora bun lenne?
2honap ismetkedes utan le fekudtem a ferfival minden jo volt 2.randin sexeltunk.
Majd fel hozta hogy meg szerelmes az exebe es hogy ne szeresek bele,en erre gondoltam hogy az exenek el kuldok par kozos fotot hogy o velem van a csaj ki semm akadt de a csavonak ez szakito ok volt s azota meg szoba semm all velem!
Ez ijen nagy bun lenne? A masik hogy o is elkuldte az exemnek a kepeket mert ezzel vissza adja azt amit tettem.
Hát a második randin ,szétteted neki elkönyvelt ribinek,azért nem kellesz neki komolyabbra,az ex szerintem csak kifogás ..
De mivel te ilyen ro.ék ,aljas,nőszemély voltál így már duplán elástad magad nála,veregesd meg a vállad,milyen ügyes kislány vagy!!!
Te mit szólnál ,ha veled is ez történne??
Nézd, sokan vannak összezavarodva szakítás után, nem tudják mi kell nekik igazán.
Elmondta, hogy az exét szereti, benne van a pakliban. Legalább őszinte volt. Nem kizárt, hogy a szex nem működött úgy ahogy szerette volna, de nem akarta, hogy emiatt sérüljön az önértékelésed esetleg, mindegy igazából.
Neked viszont semmi jogod nem volt ahhoz, hogy puszta sértettségtől és szemétkedésből elkülj az exének bármit is.
Minden értelmes ember kiakadt volna egy ilyen húzáson amikor őszinte valakivel, ő pedig hálából hátba szúrja.
Tanulság? Ne kavarj.
" ijen "... Na, már látszik honnan jössz. Jobban tennéd, ha nem az éjjelnappalBudapesten szocializálódnál.
Tripla "facepalm".
24 évesen ez a stílus, ez a viselkedés nagyon-nagyon kevéske. "Ijen"? Most komolyan...?
Ezt maximum akkor hiszem el, ha a cigánsorról írsz.
Nem onnan ne aggodj!
Igazabol keves a tapasztalatom az eletrol szimplam ennyi...
Ez még nem mentség az "ijen"-re, sem pedig a szappanoperás kavarásra. Bár a válaszaidból is egyre inkább felsejlik az igazi probléma (jó esetben is 90 körüli IQ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!