Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a Badoo egy ekkora tré?
Figyelt kérdés
Folyton értesítést kapok, hogy ez és ez az ember csevegne veled. Ráírtam ma egyikre, akinek tudom a facebookon is nevét, hogy a rendszer küldte, vagy tudatos klikkelés volt-e. Erre írja, hogy ő nem küldött semmi felkérést badoon. Miért csinálják ezt az oldalon?
27/N/L
2015. okt. 5. 16:35
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor minek klikkelne rám? Hisz gondolhatja, hogy reagálok rá, ha bejön.
2015. okt. 5. 16:40
3/5 anonim válasza:
A badooo tré tényleg, én töröltem magam. Igaz nem a Te gondod miatt. Ott van egy kis hírtelen fogalom zavar. Valami olyasmit írnak, ha jól emlékszem, hogy xy szeretne...
4/5 anonim válasza:
Ezek automatikus üzenetek. Így próbálnak meg forgalmat generálni. Igen, tré... töröld magad és keress egy normális társkereső oldalt.
27/f
5/5 anonim válasza:
Ismerős a helyzet. Egyik munkatársam meg nézte az adatlapom, és a badoo már úgy jelezte nekem hogy tetszem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!