Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Badooval kapcsolatos kérdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badooval kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy napi 3x is jelez, hogy ez meg az csevegni szeretne velem. Majd ráírok, hogy "szia!" látta, és vissza sem köszön... Magyarázat?

2015. szept. 28. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Szorakoznak a csajok :) nagyon ritka, aki normalis ott
2015. szept. 28. 14:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Törlöm is, fölösleges...
2015. szept. 28. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy csevegni szeretne veled a rendszer küldi automatikusan és nem a csaj kér fel beszélgetésre.
2015. szept. 28. 15:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg törlöm...
2015. szept. 28. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy átverés csak.

ÉN anno minden lányra ráírtam azért is, hetente küldött mindig ilyen üzenetet a badoo h 3-4 lány csevegne de egyik sem tudott róla, ilyet mindenki kap marhaság az egész oldal, a legtöbb meg kamu

2015. szept. 28. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt hol irja egyebkent?? Mert azt hittem h ez a tetszel dologrol van szo, de sztem nem. Ha ez az, amit alul nyomnak, h csevegni szeretne az ilyen beszelj vele beeteto szoveg.
2015. szept. 28. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
1 olyan lány van fent aki nem kamu, jelenleg is egyedülálló, de neki olyan a természete és a stílusa, hogy köszönöm, de akkor sem töltenék el vele 1 hetet összezárva, ha fegyvert szorítanának a tarkómhoz. A másik akit ismerek az meg rendkívül gazdag szókinccsel van megáldva: aha, igen, hát ja....stb. Úgyhogy ennyi a saját tapasztalat.
2015. szept. 28. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt nem tudják,hogy az hogyan lehetséges,hogy valaki fenn van,látom az online listában,majd egy órán belül sehol sem találom?
2015. okt. 5. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!