Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi okozhat bennetek ekkora változást?
Figyelt kérdés
Első randin nevetgélt, beszélgetett, érdeklődött, mesélt, későig el is húzódott a dolog, többször is megcsókolt, a végén kézen fogva kísért a buszig, ott is csók. Még aznap írt, másnap keveset ugyan, de csevegtünk. Azóta nem keres, én írtam neki kétszer, mindkétszer valami indokkal, arra válaszolt, de vissza nem kérdezett.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért csókolt meg, és miért fogta a kezem, ha nem tetszettem neki?
21/L
2016. ápr. 5. 12:32
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, ezért nem kell az első randin csókolózni.
2/5 anonim válasza:
Mennyi idő telt el azóta?
Ki kezdeményezte a randit?
Személyesen ismertétek egymást vagy netes kapcsolat volt?
3/5 A kérdező kommentje:
Személyesen, ő hívott el, egyetemről ismerem. A randi közben mondta, hogy az egyik barátjának tetszettem régebben, de ha ez nem akadályozta meg őt abban, hogy elhívjon, akkor nem hiszem, hogy most ez a baj. Egy hete volt a randi...
2016. ápr. 5. 14:29
5/5 anonim válasza:
Sajnos azt kell mondjam, hogy nem voltál meggyőző számára...csak nincs annyi tisztesség benne, hogy őszintén elmondja Neked. Majd jön a következő jelölt!!!! :)
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!