Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, számotokra mit jelent, ha egy lány megérint titeket? (persze nem erogén helyen pl kar, váll, hát) Elindít bennetek valamit?
Figyelt kérdés
Akár vonzó számotokra, akár nem vonzó a számotokra az illető
Köszönöm a válaszokat
2015. febr. 26. 23:26
2/9 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, de eddig csak egyszer fordult elő velem ilyesmi.
4/9 anonim válasza:
Semmi egyebet nem vált ki belőlem, legfeljebb felkelti a figyelmem egy pillanatra.
24/F
5/9 anonim válasza:
Ha szimpi a lány, akkor verem a fejem a falba, hogy miért nem pillanat ragasztóztam be a vállam, vagy ahol megérint. Nagyon kellemes érzés. Szeretem ilyen esetben.
6/9 Girls are ridiculously shallow válasza:
Nem sok mindent. Az ilyesmi mindennapos volt a gimiben, szóval eléggé "hozzászoktam". Az egyetemen tartózkodóbbak a lányok, de még így sem túl különleges... Persze ha olyan lány csinálja, aki tetszik, az más. :D
7/9 anonim válasza:
Mindenféleképpen jól esik, de ha az a bizonyos érintés hosszabb ideig tartó, nem csak egy pillanatig, akkor sajnos nekem már ennyi felállíthat dolgokat...
8/9 Sulek Péter válasza:
attól függ :) ha bejön a lány akkor nagyon jólesik :) ha nem akkor se szoktam bántani az illetőt csak nem nyitok felé. de kérdésedre válaszolva persze sztem minden férfi örül neki :)
9/9 anonim válasza:
Olyankor megfordul bennem a világ, lepereg a szemem előtt az életem, elönti a lelkemet a boldogság a béke és a szeretet,megvilágosodok, értelmet nyer a létezésem, egy csodálatos világ kapujának képe rajzolódik ki torz elmémben, mert rájövök hogy megannyi élőlényböl, köztük az a sokmillió emberből egy nem undorodik tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!