Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincs önbizalmam? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs önbizalmam? :S

Figyelt kérdés
Nem akarok egosnak tűnni, de elég sokan mondják, hogy nagyon helyes vagyok, meg jó a felső testem meg ilyenek (kosaraztam 4évig). Eddig tetszett nekem 3 csaj (15éves vok) mind a 3nak tetszettem énis, deh vhogy egyik sem jött össze. Nem is ez a lényeg, hanem hogy nincs valami sok önbizalmam, és nemtudom, hogy mit csináljak :S
2010. máj. 14. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerinted mi ez ellen mit csináljunk?

Hogy adjunk neked önbizalmat álljunk fejen?

2010. máj. 14. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy erre mit lehet írni.

Attól még nem fogsz ellazulni, mert azt írom, hogy vedd lazábban a dolgokat. Talán annyit tudnék javasolni, hogy próbálj mégis egy kicsit egoista lenni és abból szerezni egy kis önbizalmat.

2010. máj. 14. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Bunkó válaszokat nem kértem -.-' ... am. valami olyasmire gondoltam h hogyan szólítsak le egy csajt vagy ilyesmi.
2010. máj. 14. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:

én 15 éves lány vagyok.. nekem is kevés az önbizalmam.. rám is mondják hogy szép vagyok..

de ezen nem lehet változtani ilyen vagy valamiért és kész.. legyél egy kicsit merészebb pl. : elmész a randikra :D..

(én nem szoktam xD)

igy szeretnek téged :)

szia:) sk sikert vagy mit :P

2010. máj. 15. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ápolt vagy, és van rajtad izom (nem body builder alkatra gondoltam) akkor elég sok önbizalmadnak kellene lenni :) Mielőtt leszólítanád a lányt, kicsit figyeld meg a viselkedését. Lehetőleg normális lányt fogj ki, akivel beszélgetni is lehet. Simán köszönsz neki, meghívod valamire, vagy csak elmentek sétálni és beszélgettek :) Ha nem tudod mit mondj neki, az adott helyzetről is beszélhetsz pl. büfében kajákkal kapcsolatban vagy bármi amiről eszedbe jut valami. De akár őszintén meg mondhatod neki, hogy szeretnéd jobban megismerni/több időt tölteni vele és hidd el nagyon örülni fog :) Ha kicsit cikinek érzed magad gondolj bele ezt majd a lány mennyire cukinak tartja, hidd el ha jó lányt szólítasz le összejöhet a dolog :) Sok szerencsét, és legyen önbizalmad, van okod rá :)
2010. máj. 15. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez nem önbizalomhiány, hanem inkább bizonytalanság, ami a korodból adódhat. Keresed a helyed a világban, most csiszolódik a jellemed, kamasz vagy, tehát teljesen érthető, hogy úgy érzed, nincs önbizalmad.

Légy büszke, amiért dicsérnek, megjegyzik, hogy jól nézel ki, bizonyára nem ok nélkül mondják. Beszélgess sokat lányokkal, idegenekkel, forogj társaságban, és észre sem veszed, megjön az önbizalmad, vagyis: jól fogod érezni magad a bőrödben. A külsőségek adottak, márcsak bentről kell rásegíteni picit.

2010. máj. 15. 16:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat =)
2010. máj. 16. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!