Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csinos lányok miért vonzódna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csinos lányok miért vonzódnak jobban az öntelt, beképzelt srácokhoz mint a csendesekhez?

Figyelt kérdés
Szerintem ha valaki öntelt, az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a személy ostoba. Ennek ellenére azt figyeltem meg, hogy a csinos lányok nagyon buknak az ilyen alakokra. Ez most azt jelenti, hogy a csinos lányok többsége is buta, és nem tud normális szempontok szerint választani?
2017. ápr. 23. 16:21
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

29

Aki nem beszél annyit mint te az már töketlen? Miért kell egy személyiségvonás mellé odalátni sok más negatív vonást amiknek semmi közük nincs egymáshoz?

2017. ápr. 24. 21:59
 32/32 anonim ***** válasza:

Mert van, akinek a kék szem kell, van, akinek a magasság, van, akinek meg az jön be, ha valaki talpraesett. Nem szeretem, ha egy fiút "le tudok nyomni",sem fizikailag, sem észben, sem talpraesettségben. Ahhoz, hogy ő férfias legyen számomra és hozzá képest is, nem nekem kell a nadrágot hordani és mindig megmondani, hogy mi legyen, vagy nekem beszélni. Szeretek dönteni és néha irányítani, de ha valaki csak úgy hagyja ezt, az olyan érzés, mint levegőbe boxolni, vagy magammal járni. Nekem egy egész ember kell, aki képes mellettem érvényesíteni a saját véleményét és összedolgozni velem. Öcsém nincs, fiam meg majd akkor lesz, ha normális férjem is. Ezen túlmenően pedig nem szeretnék más fölött állni és nem is igazán viselem jól azokat​, akiket (akaratlanul) el tudok nyomni. Ennyi.

Voltam én is ilyen. Elvárhatom a másiktól azt, amire én is képes vagyok, mert én olyanokkal érzem magam jól, akik hasonlóak hozzám.:)

2017. ápr. 24. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!