Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos lányok miért vonzódnak jobban az öntelt, beképzelt srácokhoz mint a csendesekhez?
Ami elég szomorú, elnézve némelyik ilyen "álompasit". Bár a nő is hasonlóan értelmes, hiába "szép". A beszélgetésüket még hallgatni is fársztó. Kb. olyan szinteket döngetnek, mint Penny és Zack a Big Bang Theory-ban.
A legjobb az egészben, hogy az ilyen párral rendelkező nők szoktak a legjobban felháborodni, hogy "Nem is igaz, hogy nagyképű! Imád engem, mindig a tenyerén hordoz, hercegnőként kezel, bármit megtenne értem, stb."
A rendes, normális pasik meg mindenkivel ilyenek, nem hordanak álarcot, ergo a nők nem érzik magukat különlegesnek egy rendes pasi mellett.
Ha férfi vagy!
Úgy látom, hogy te vagy az aki a csinos, feltűnő "ostoba" lányokra buksz, de te visszahúzódó, okos vagy ezért nem jöttek össze és most ezért dühös vagy magabiztosabb férfi társaidra.
Ha nő vagy!
Akkor örülj, hogy te vagy a kivétel aki nem ilyen férfiakra bukik...
(Nem jött át nekem teljesen egyértelműen, hogy férfi vagy hölgy a kérdező, sajnálom.)
Csinos lány vagyok, de mindig is taszítottak az öntelt pasik. Volt már olyan, hogy egy kigyúrt srác buliban odajött és mondta, hogy jelöljem majd be meg írjak rá, mert ő túl jó pasi ahhoz, hogy a kezdeményezéssel bajlódjon. Nem tudom, kinél jön be ez a duma, de felőlem többet nem hallott.
Ezzel szemben a jelenlegi párom ugyan magabiztos, jól néz ki, jó egyetemre jár, nincs is oka az önbizalomhiányra, de nemis esik át a ló túlsó felére. Udvarias, figyelmes és érezteti, hogy különleges vagyok neki, de nem megy át papucsba, szoktunk egymásnak beszólogatni is, amolyan "ál-nagyképű" dolgokat :D
Szóval tény, hogy az önbizalom egy pasiban nagyon imponáló dolog, sőt, kell is, engem az önbizalomhiányos, papucs pasik taszítanak is, egy csendes pasival mit kezdjek, mikor én szeretek beszélni és szeretem, ha beszéltetnek? Elég gáz, ha nekem kéne lenni a határozottabb félnek. Az arany középút = az egészséges önbizalom a nyerő, az sem jó, ha valaki öntelt, meg az sem, ha semmi önbizalma.
21L
15-ös talán elkapta a lényeget.
Egyébként az önteltségből nem következik az ostobaság, bár sok esetben együtt jár a kettő.
A válasz amúgy az, hogy az önteltek jól eladják magukat, nem pedig a gyakorin sírnak, hogy nekik rossz.
15
Férfi vagyok és elképesztően dühös, hogy nincs egy ostoba ám szép barátnőm :) Tetszenek külsőre sokuk nem tagadom, de amint megismerem jobban őket, rögtön elmegy a kedvem az egésztől. Nincs miről beszélgetni, unalmas az egész.
Inkább az bánt, hogy nem találok csinosat és aki legalább velem egy szinten van más szempontból.
16
És másokkal is tisztelettel viselkedik amellett, hogy egészégesen magabiztos? Mert ha csak veled viselkedik úgy, akkor ne gondold, hogy egy nap nem fogod te is ott végezni mint a többiek! Ha valaki tisztességes, az nem csak egy személlyel az, a többieket meg semmibe veszi.
Egyébként az, hogy valaki csendes mióta jelenti azt, hogy papucs és nem áll ki magáért ha a helyzet megköveteli. Látod ez a baj, hogy olyan dolgokat láttok bele egy amúgy értékes és rendes emberbe, amik nincsenek is ott, csak azért mert reklámozza magát teli torokból mint a divatmajmok, akik el vannak keresztelve "egészségesen magabiztos" egyéneknek.
A csendes ember nem feltétlenül hunyászkodik meg, csak nem akar a figyelem középpontjába lenni. Ennyi az ő "hibájuk". Ettől eltekintve nem hagyják (általában), hogy hülyére vegyék, ezért is magányosak gyakran, mert az emberek azt, hiszik kihasználhatók...ezért messziről kerülik az embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!