Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos lányok miért vonzódnak jobban az öntelt, beképzelt srácokhoz mint a csendesekhez?
Mert a reklám korában élünk. Nem az számít már, hogy milyen vagy, hanem hogy mit hitetsz el magadról. Nem volt ám ez mindig így, kb az 1920-as évektől indult, amikor egyre több ember költözött városokba, és egy csomó új emberrel kellett együtt élnie és dolgoznia. Emellett beindult a kapitalizmus, az üzlet, ahol a manipulatív dögök tudtak egyre jobban érvényesülni, kihasználták azt, hogy még nem szoktak hozzá a többiek ahhoz a gusztustalan átverősdihez, és most ennek a hozadékát éljük.
Amikor szóba kerül az introvertáltság és a csendesség, elég megnézni hány válaszoló dőlt be az manipulatív propagandának és szajkózza, hogy aki ilyen az biztos ügyetlen, gyenge, béna, nem tud kiállni magáért, nem érdekes, nem lehet vele kommunikálni ésatöbbi. És mivel az emberek többsége nem tudja kezelni a mai világot, mert annyira gyorsan változott meg, hogy nem volt, aki felkészítse őket rá, maguktól meg nem megy, mert buták, az lett, hogy a gyorsat és a szépet akarják, mert nincs idejük, sem eszük a dolgok mögé nézni, hogy milyenek is valójában. Nincs agykapacitásuk azzal foglalkozni, hogy a látszat és a valóság az két külön dolog. A szépeknek pedig előnyt hoz a látszat, ezért pláne nincs ehhez kedvük.
23
Rég kaptam ennyire kielégítő választ a GYK-n. Köszönöm!
22
Még nem válaszolták a kérdésemre, hogy mindenkivel tisztességesen bánik vagy csak veled? Mert ha csak veled, akkor milyen alapon gondolod, hogy ő egy pozitív ember?
21
Nincs arról szó, hogy csak ülök a sarokban. Megint a hamis feltételezés a csendesekről :D
A csendes nem egyenlő a bátortalannal, gyávával, gyengével. A csendes pusztán átlát a dolgokon és nem kér belőlük mert nincs hozzá gusztusa.
A csendes is képes megközelíteni egy lányt, kezdeményezni, csak életvitele, stílusa miatt a lányoknak nem tetszik. Hiszen túl túl szürke, unalmas, meg ciki vele mutatkozni :)
Csak sajnos általánosítgatások sorozatával találkozok rendszeresen itt is és való életben is ami a csendeseket illeti. Nem néznek ki belőlük semmit, leértékelik őket szerintem, csak azért mert nem reklámozzák magukat, nem színészkednek meg feltűnősködnek. Pedig ha jobban megvizsgálod a dolgot, a csendeseknek van igazuk amiért nem akarnak a kabaréban részt venni :D
26
Nekem nem kell megmagyaráznod mert én is ilyen vagyok, nem is volt csajom sose pont emiatt. :) De ettől amit írtam még igaz.
15-ös vagyok ismét
Még mindig úgy látom, hogy dühöngsz a gyakori kérdéseken azon, hogy te nem kapod meg amit akarsz. Ami egy okos és csinos és a lefestett tökéletes nő számára már önmagában nem vonzó dolog.
Pontosabban mindenki más, valakinek lehet ez is tetszik, ahogy egyszer te is fogsz valakinek ugy ahogyan vagy.. Lehet hogyha ezt az energiát amit az itteni dühöngésbe fektetsz, inkább ismerkedésre szánnád máris előrébb lehetnél..
Nem akarok senkit megbántani, de csöndes vagy töketlen? Alapvetően erős személyiségnek tartom magam, ez nem feltétlenül erény, de ilyen vagyok. Nekem határozott, férfias viselkedésű srácok tetszenek, akik igenis "beleállnak" a poénjaimba, felveszik a fonalat, tudnak annyit beszélni, mint én és nem nekem kell mellettük mindent eldönteni, hogy hiva menjünk, mit csináljunk, miről beszéljünk, mi legyen, hanem pörög az et mellettük, mint ahogy azt a magaméban megszoktam.:)
Egy normális ego nem beképzeltség, csak annyi, hogy tisztában vagy magaddal és tudod, hogy te is érsz annyit, mint a másik, van saját életed, ahol sikeres vagy, egy saját kis karaktered, ami pont annyira "jó", mint bárki másé. És ez nagyon sok "csöndes" srácból hiányzik, a talpraesettséggel együtt. A beképzelt emberek sem jobbak, ne értsd félre, de tapasztalom, hogy sokan az egészséges önbizalmat és nyitottságot is annak veszik.
(nem tudom, mennyire vagyok csinos, törekszem rá és adok magamra, mások szerint is, így "merek" válaszolni :D)
Pörög az élet mellettük*
Szörnyen írok, ha sietek, bocsi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!