Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira jó egy csinos földig érő maxiszoknya?
Hát ha nyár lenne igent mondanék.
Viszont most februárban senkin nem láttam maxi szoknyát még.
Valami csinos ruha inkább? Ami térd alá ér?
Maxi szoknya kabáttal is furán mutat - szerintem.
Valóban nem az időjárásnak megfelelő. Randira jó lehet, főleg, ha jó hosszan fel van sliccelve. A kivillanó női láb vonzza a férfiszemet! Mindenképp magassarkúval, semmiféleképp lapos talpúval. Időjárásnak megfelelő harisnyával még szexibb.
Az más kérdés, a férfiúnak tetszik e majd. Erre nem lehet választ adni. Míg egyik srácnak a farmergyatyás lányok jönnek be, addig a másik férfinek a konzervatívabb nőies (irodai, titkárnős, üzletasszonyos) hölgyek.
Testalkattól és a szoknyától függ. Én tavalyelőtt novemberben láttam két lányt ( mondjuk Bécsben) hosszú bő (körszabású) fényes anyagú maxiszoknyában. Bőrdzsekit hordtak hozzá. Szerintem nagyon jól nézett ki.é sokan megnézték őket.Lehet hogy vallás miatt hordták, nem tudom. Amúgy sokkal jobb mint ha ribinek öltöznél.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!