Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok, csak egonövelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, csak egonövelésre használ engem ez a férfi?

Figyelt kérdés
Régi ismerősök vagyunk, mindketten huszas éveink végén. Nagyon inspiráló beszélgetéseink vannak minden egyes nap. Tudom, h tetszem neki, de a randit egyelőre nem nagyon hozta szóba, mondjuk az ország másik felében lakik. Sokat dumáltunk a múltról is, és amíg én próbáltam ezt a témát kerülni, ő simán felhozta az exeit (szakítás hogy zajlott), ami zavart picit, de elrendeztem magamban. Olvastam valahol, hogy sok embernek teljesen elég, ha egy ilyen netes kapcsolatot fenntart addig, amíg nem lesz valós párkapcsolata vagy csak egyszerűen tunning kell az önbizalmának. Szerintetek én is vegyem ki a pozitívumait ennek a történetnek, és csak hagyjam alakulni?
2017. ápr. 22. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged ez nem zavar, akkor csak beszélgessetek, támaszkodjatok egymásra lelkiekben és majd lesz valami. Te szeretnéd, ha elhívna randira és többet akarna? 27/f
2017. ápr. 22. 17:35
 2/8 Krukutyán Levente ***** válasza:
Vagy csak szimplán egy távoli barát?
2017. ápr. 22. 17:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért bókol is rendesen, és vannak olyan megnyilvánulásai, mintha magában tartaná vagy direkt visszafogná azt az énjét, amivel férfiként közeledne felém.
2017. ápr. 22. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
De valamiért még sem lép. Lehet a távolság zavarja, vagy csak szimplán egy kedves barát. Ha konkrétumokat akarsz, akkor rá kell kérdezned.
2017. ápr. 22. 17:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Még az elején volt egy olyan meghívása, hogy menjek el vele koktélozni. Majd.:)

2017. ápr. 22. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem látok bele a kapcsolatotokba, de azért én elgondolkodnék azon, hogy miért beszél valaki a volt partnereiről. Úgy értem, azokról az emberekről, akik jelenleg (elvileg) nem jelentenek neki semmit, anno viszont nagyon szoros érzelmi kötelék volt közöttük. Általában aki túlvan a régi sérelmeken, nem megy bele ilyesmibe, csak ha kérdezik. De nyilván emberfüggő is lehet.

Mikor anno a párommal szakítottunk, egy év elteltével én is ilyen jellegű online kapcsolatokat folytattam, amire nem vagyok büszke utólag, de akkor ez működött legjobban. Kapcsolatra még nem álltam készen, egyéjszakást nem akartam, mert az csak kifacsart volna, de totál egyedül és a másik nem nélkül sem akartam lenni. Ez volt a köztes. :/

2017. ápr. 23. 02:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a részletes választ.

Másfél hónap után egy órákig tartó beszélgetés során hozta fel az exét azzal kapcsolatban, hogy

2017. ápr. 23. 11:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Itt folytatom:

Szóval nem volt igazán életcélja egyikõjüknek sem, vagyis a kapcsolat nem vezetett sehová, nem vitte elõre. Hozzátette még azt, hogy ha egy történetnek vége, hagyni kell menni az illetõt.

Amúgy egyelõre megfelel nekem így, mivel most én sem vágyom nagyon másra, de az biztos, hogy sok idõmet elveszi ez a napi szintû online kapcsolat. Pláne, hogy nem vagyok biztos benne, mik a szándékai velem.

2017. ápr. 23. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!