Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye kérdés nagyon, de szerintetek mennyire vonzó ez a férfi?
Sziasztok!
Ez egy nagyon hülye és furcsa kérdés lesz, előre is bocsi. :D
Van egy barátnőm, akinek van barátja. Vitatkoztunk a barátnőmmel, mert szerinte egy csomó csajnak bejön a barátja, de szerintem meg nem. Na mármost, nekem van gyakoris regisztrációm, szóval a barátnőmmel együtt kiírjuk ezt a kérdést, amiben bemutatom a srác (26 éves) pozitív és negatív vonásait. Szívem szerint tennék képet, de a barátnőm nem járul hozzá.
Érdekelne, hogy női szemmel, ha egyedülálló lenne a srác meg ti is, akkor vonzó lenne-e nektek? Illetve akár férfiak is megmondhatják, hogy tapasztalataik szerint mennyire lehet vonzó egy ilyen srác a lányok szemében.
187 cm, rövid barna haj, hajhullás miatt ritka neki a feje búbján meg elöl is. meleg barna szemek, erősebb szemöldökcsont, arca nem beesett vagy csontos, inkább pufi, de semmiképpen sem kerek. Párnapos borosta vagy borotvált fej. Hosszúkás/ovális fejforma. Ajkak dúsak, húsosak viszonylag, de azért nem olyanok mint egy négernek. Orr az normális, kissé bumszlis a vége, de nincs vele semmi baj.
Nyak, átlagos.
Karok, normális hosszúságúak, izmosak, de nem túlzottan. Keresek hasonló képet. [link] Pont ilyen a karja, csak nem szőrtelen.
Felsőtest, na az egyáltalán nem olyan, mint a képen!!!!! Kezdjük azzal hogy nincs leszőrtelenítve, mint a képen lévő, nincs kockás hasa. Melle az izmos mint a képen kb., talán kicsit kevésbé, de van neki feleslege hason meg derékon, mint valami úszógumi. Nem sok, de van neki. Ez amúgy örökletes náluk vagy mi, apjának meg húgának is van, nem tudják leadni egyszerűen. [link] Ha ez a kép igaz, akkor olyan 14-18 lehet a body fatje.
Háta is olyan, hogy kb. váza alakja van, mert derékban kijön neki.
Amúgy izmos a háta is, hasa is, de nem tónusos a felesleg miatt.
Amúgy, milyen gyakori ez a fajta alkat férfiakon? Érdekelne.
Feneke, combja, vádlija, mind tiszta izom, felesleg nélkül. Azokkal úgy nincs baj, az izommenyiség is úgy pont ideális, normális. Van rajta sok izom, de nem túl sok.
Öltözködése, hát, az normális, nem nagyon van mit kifejteni. Nem túl divatmajom, de nem is turkálós, hanem olyan hétköznapi ruhadarabok, sportosan utcai, meg modern ruhák. Pl. fekete tornacipő (nem converse, nagyobb) világosbarna farmer, szürke póló, fekete pulóver, fekete casio karóra, hátzsák.
Két mérnöki diplomája van, december óta keres szakmai munkát de nem kap, eddig direkt nem a szakterületén dolgozott, mert máshol keresett többet. Dohányzás nincs, sportolni sportol.
Amúgy, sokáig részletezhetném a belső tulajdonságait, és más paramétereit, de rájöttem, felesleges, mivel ez a kérdés nem arra irányul, hogy összességében kinek mennyire szimpatikus, hanem, hogy vajon alapvetően az utcán menve mennyire jön be a nőknek.
Alapvetően az első benyomás amit kelt, hogy magas, sportos ember, a feje az átlag feletti azért, de ez nagyon ízlések és pofonok kategória, szerintem sokaknak helyes, sokaknak meg egyáltalán nem tetszik. Tehát azt aláírom, hogy átlag feletti a külseje, nem olyan hogy csenevész pattanásos, vagy gombafrizurás turkálós, sem ilyen tetovált kopasz izomagy. Inkább helyes, mint nem. Na de. Ez elég lenne, hogy egy csomó nőnek bejöjjön, mint a barátnőm állítja? Kizárt.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem max az extra szép kanokra figyelnek fel a nők random az utcán, egyébiránt akkor jönne be valakinek, ha megismerkednének rendesen.
Hát, ha egy ilyen srác is az "épphogy elmegy"-kategória lenne, ahogy állítod, akkor én inkább fogom magam és elköltözöm valahova jó messzire, mert akkor nekem totál semmi esélyem senkinél sehol :D
De azért előtte sírok néhányat. Feels bad, man.
Tehát ha jól értem, átlagon felüli kinézet és sportos (nem mellesleg nem is buta gyerök a 2 diplomájával) és még ez se az a bejövős kategória...
Mellesleg mióta úszógumis a "14-18" (amilyen intervallum nincs is a képen mellesleg) bodyfat? Továbbá ki látja az utcán ruhán át, hogy milyen kockás a hasa és milyen szőrös/szőrtelen? Aki lány meg ismeri annál már közre játszik a srác személyisége is a vonzalomba. Nem hazudtál, tényleg hülye kérdés.
Tényleg buta kérdés.
Elárulom, hogy a nők többségének a képen a 13-15 és 16-19%-os testalkatú pasik jönnek be a legjobban, tehát ha tényleg 14-18%-os, akkor telitalálat. :)
Pedig a belső tulajdonságok számítanak.
Hiába jön szembe velem egy olyan pasi, aki jól néz ki, ha azt érzem rajta, hogy negatív, életunt, agresszív, vagy akármi. Ezzel szemben egy nem túl szép pasira is felfigyelek, ha pozitivitás sugárzik belőle.
Ezek alapján, amiket leírtál, számomra a kérdés értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!