Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig lehet eltitkolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet eltitkolni a rendes nevem?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakível,randizni fogunk viszont az illető nem a rendes nevem tudja,hanem egy kitalált nevet mondtam neki. Meddig lehet eltitkolni?
2017. ápr. 19. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Van így más is, nyugi...Én azon a bizonyos közösségi oldalon is a nickem alatt vagyok fent, amikor nagymamámnak lett accountja, megkérdezte, hogy ez mégis kicsoda. Vicces volt... Van olyan csapattársam, aki ismer három éve, a mai napig nem tudja a nevem.
2017. ápr. 19. 19:12
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként mi vagy?

Fiú vagy lány?

2017. ápr. 19. 19:15
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
A feleségem is így volt. Az első randi végén mondta el, miután egyértelművé vált, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Nem esett jól, de megértettem az indokait.
2017. ápr. 19. 19:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg lány vagy, és mivel a 44 éves fószer csak meg akar dugni, neki tök mindegy lesz a neved. Neki tényleg mindegy, hogy Mancika, Jucika vagy Gizike vagy.
2017. ápr. 19. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor gondolom hogy azt hiszi az illető hogy te vele egykorú lehetsz és ha randiztok akkor ugy is ràfog jönni hogy te nem 30-40körüli nő vagy!Sztem ird meg neki mielőtt taliztok vagy talin de az ugy is kiderül !Ne halazkasd az ilyen dolgot oké lehet hogyha még idejében megmondod neki lehet hogy ad egy esélyt de ha nem akkor csak csalodni fog benned!
2017. ápr. 19. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:
30-40körüli nő vagy pasi vagy*
2017. ápr. 19. 19:22
 17/17 A kérdező kommentje:
A korom és mindent mást tud rólam,csak a nevem nem.
2017. ápr. 19. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!